Image Map

Brand NEW Nightspell collection από την CND Vinylux


Hello glamers!

Πριν λίγες ημέρες παρέλαβα ένα υπέροχο πακέτο που με ενθουσίασε! Πάντα όταν χτυπά η πόρτα και κάτι φέρνει ο διανομέας που δεν περιμένεις, η χαρά είναι μεγάλη! 

Όταν όμως ανοίγεις το πακέτο και βρίσκεις ένα σετ με τα πολυαγαπημένα σου βερνίκια Vinylux της CND και ειδικά σε υπέροχα χρώματα, εμπνευσμένα από τις λάμψεις του φεγγαριού, είναι κάτι που πραγματικά σε ενθουσιάζει! 
Φιλτράροντας λοιπόν το διάστημα ανάμεσα στη μέρα και τη νύχτα, η Φθινοπωρινή σειρά "NIGHTSPELL", αποτυπώνει τις ανεπανάληπτες χρωματικές φωτεινές & σκούρες αντιθέσεις, δημιουργώντας ένα νέο μοναδικό στυλ! Παστέλ χρώματα συνδυάζονται με έντονα μεταλλικά, επιτρέποντάς μας να δημιουργήσουμε εμφανίσεις ιδανικές για κάθε στιγμή της ημέρας, από το πρωϊ μέχρι το βράδυ!


Δεν χρειάζεται να σας πω για τη διάρκειά τους, για άλλη μια φορά πέρασαν το τεστ μου & η διάρκειά τους άγγιξε τις 10 ημέρες, διατηρόντας αναλλοίωτο το χρώμα και τη λάμψη τους, χωρίς να χρειάζεται ειδική γνώση στην εφαρμογή τους ή να απαιτείται η χρήση λάμπας!
Η σύνθεση τους βασίζεται στο 8 φορές κατοχυρωμένο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα Vinylux & είναι όπως έχουμε ξαναπεί "7-free", δηλαδή δεν περιέχει 7 βλαβερές ουσίες για τον οργανισμό μας (formaldehyde, toluene, DBP, formaldehyde resin, camphor, xylene & MEK), ενώ παράλληλα χαρίζει απόλυτη προστασία στα φυσικά μας νύχια!




Όσο για τους συνδυασμούς που μπορείτε να κάνετε, αφήστε απλά ελεύθερη τη φαντασία σας & δημιουργήστε μοναδικά σχέδια! Μπορείτε να εμπνευστείτε από τα ακόλουθα nailart και φυσικά για περισσότερες ιδέες να επισκεφθείτε τη σελίδα της creative group ΕΔΩ!
Αν σας άρεσε το άρθρο & η νέα συλλογή Nightspell, περιμένω τα σχόλιά σας εδώ ή στις σελίδες σε Facebook & Instagram.

Η CREATIVE GROUP, βρίσκεται πλέον και στην Κύπρο εδώ και λίγες ημέρες, και οι φίλες μας μπορούν να παραγγέλνουν και από το e-shop της Κύπρου https://www.creativegroup.com.cy/
Ανοίγοντας το site, υπάρχει και η διεύθυνση και το τηλέφωνο, για όσες θέλουν να επικοινωνήσουν.

Μέχρι το επόμενο ποστ,
πολλά φιλιά,
Kelly.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © by glamom.gr. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed By El Design