Image Map

Πλύσιμο στο χέρι???? Τα απαραίτητα!!!

Μήπως είστε κι εσείς από τις "τυχερές" που δεν έχουν πλυντήριο πιάτων???? Εγώ δυστυχώς ανήκω σε αυτή την κατηγορία, καθώς στο σπίτι που μετακομίσαμε δεν υπήρχε πρόβλεψη για πλυντήριο πιάτων & αναγκάστηκα να το αφήσω...
Μετά λοιπόν απο αλλαγές προϊόντων για πλύσιμο των πιάτων στο χέρι έχω καταλήξει σε 2 προϊόντα που μου έχουν κάνει τη ζωή πιο εύκολη & το πλύσιμο πιο γρήγορο!!! Το ένα είναι το σφουγγαράκι Vileda Power, μας το είχαν δώσει δωρεάν έξω από ένα εμπορικό κέντρο και ομολογώ ότι το πήρα να το δοκιμάσω αν και δεν περίμενα να είναι κάτι ιδιαίτερο και θεωρούσα ότι δε θα το αγόραζα ξανά λόγω τιμής... Ευτυχώς με περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη!!! Το σφουγγάρι αυτό είναι καταπληκτικό!!!! Καθαρίζει πανεύκολα ό,τι δύσκολο υπάρχει (πχ το μπρίκι με το κολλημένο γάλα ή κατσαρόλες που έχει αρπάξει το φαγητό) και το καλύτερο???? Το βρήκα σε προσφορά 1+1 δώρο όπου & αγόρασα 5 τεμάχια (δηλαδή 10 σφουγγαράκια).
Επίσης άλλο ένα προϊόν που μου έχει εξασφαλίσει περισσότερο χρόνο & λιγότερο κόπο είναι το Fairy Power Spray. Γενικά να σας πω ότι δεν εμπιστεύομαι τα προϊόντα που υπόσχονται να καθαρίσουν γρήγορα τα λίπη, θεωρώ ότι είναι χάσιμο χρημάτων & ποτέ δεν είχα μπει στη διαδικασία να τα δοκιμάσω. Αυτό λοιπόν μου το πρότεινε η θεία μου & μάλιστα μία μέρα το είχε αγοράσει & μου το έδωσε να το δοκιμάσω. Τελικά μπορώ να σας πω ότι κάνει δουλειά.... Εκτός απ΄κολλημένα ταψιά μετά από φαγητά φούρνου, το έλεγξα & με το πιο δύσκολο για εμένα τεστ, τα τάπερ που έχουν μέσα λάδι. Τα τάπερ τα έπλενα 2-3 φορές με ζεστό νερό για να καθαρίσουν & να μην υπάρχει λιπαρότητα, με αυτό όμως το προϊόν καθαρίζουν καλά σε ελάχιστο χρόνο!
Αξίζει να τα αγοράσετε την επόμενη φορά που θα βρεθείτε στο σούπερ μάρκετ & να τα δοκιμάσετε έστω & μία φορα!!!!

1 σχόλιο:

Copyright © by glamom.gr. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed By El Design