Image Map

Empties Ιουνίου (yeah!)

Με καλοκαιρινή διάθεση my beaties,
σας παρουσιάζω - καθυστερημένα και πάλι- όσα άδειασα τον Ιούνιο!!!

Πολλά  και διάφορα τα προϊόντα, περιποίησης μαλλιών, σώματος, παιδικά, αλλά και για το σπίτι!
Πάμε να τα δούμε μαζί?

Από αριστερά >>>>> προς τα δεξιά λοιπόν:

L'Oreal Elvive σαμπουάν ενδυνάμωσης για εύθραυστα - αδύναμα μαλλιά: Ένα προϊόν σχετικά καλό για ευρείας κατανάλωσης, όχι όμως με το αποτέλεσμα που θα ήθελα... Η τρίχα μου δεν είδα να βελτιώνεται ιδιαίτερα σαν υφή, ούτε όμως και να χειροτερεύει, αν και ξεκίνησα πάλι τις βαφές. Μέτριες οι εντυπώσεις μου, ίσως να το αγόραζα και πάλι σε περίπτωση μόνο που θα το έβρισκα σε προσφορά...

Le petit Marsellais λάδι περιποίησης μαλλιών: άραγε κυκλοφορεί ακόμα??? Το είχα αγοράσει τουλάχιστον 2-3 χρόνια πριν (όταν κυκλοφόρησε) και δυσκολεύτηκα ιδιαίτερα να το τελειώσω. Μάλιστα όπως βλέπετε το πέταξα με λίγο περιεχόμενο... Εκτός από την υπέροχη μυρωδιά του, δεν ξετρελάθηκα... Το βρήκα ιδιαίτερα λιπαρό και το αφαίρεσα με τουλάχιστον 2 χέρια λούσιμο, ενώ ένιωσα ότι βάρυναν τα μαλλιά μου και ότι λάδωσαν πιο γρήγορα. Σίγουρα δεν θα το αγοράσω ξανά, αν και παραμένω οπαδός της συγκεκριμένης εταιρείας!!!

Nuk Baby bottle cleanser: Καθαριστικό υγρό για μπιμπερό που είχα δοκιμάσει σε δείγμα και αγάπησα!!! Είναι τόσο αραιό όπως το νερό (και δυστυχώς τελειώνει γρήγορα), όμως κάνει εξαιρετική δουλειά!!! Η ειδική του σύνθεση "προσκολλάται" στα υπολείμματα γάλακτος και τα αφαιρεί αποτελεσματικά ακόμα και χωρίς τρίψιμο! Φανταστείτε ότι για πείραμα το έβαλα μέσα στο μπουκάλι και απλά το στριφογύρισα και καθάρισε το πλαστικό μπιμπερό. Δεν κάνει αφρό αλλά καθαρίζει τα πάντα! Το αντικατέστησα κάποια στιγμή με άλλα αντίστοιχα του Σούπερ μάρκετ (λόγω οικονομίας), αλλά δεν έκαναν την ίδια δουλειά και έτσι ξαναγύρισα σε αυτό. Πιστέψτε με ότι αν και ακριβό, αξίζει κάθε λεπτό ( του €).

Deoduster λέγεται το επόμενο προϊόν και βρισκόταν στο μικρό στρογγυλό κουτάκι. Δεν ξέρω αν το γνωρίζετε, εγώ το χρησιμοποιώ συστηματικά τον τελευταίο χρόνο. Πρόκειται για ένα "αποσμητικό" που μπαίνει στην ηλεκτρική σκούπα, ώστε να αφήνει την μυρωδιά καθαριότητας στον χώρο και να απομακρύνει τις ενοχλητικές μυρωδιές που αφήνουν πολλές φορές οι ηλεκτρικές σκούπες. Το συγκεκριμένο έχει μυρωδιά Πορτοκάλι-Κανέλα και είναι από τις πολύ αγαπημένες μου, αν και λίγο έντονη καθώς υπερισχύει η κανέλα. Πως λειτουργεί? Πολύ απλά, μόλις τοποθετήσετε νέα σακούλα αδειάζετε το περιεχόμενο κάτω και το σκουπίζετε. Φανταστείτε ότι είναι σαν άλατα μπάνιο, εγώ βάζω το μισό και κάνει καλή δουλειά, αν και προτείνεται ως μία δόση. Μέχρι να αδειάσετε τη σακούλα, κάθε φορά που θα χρησιμοποιείτε την ηλεκτρική θα αναδύεται η συγκεκριμένη μυρωδιά. Εδώ να σας πω, ότι έμαθα πρόσφατα πως την ίδια δουλειά κάνει και η βανίλια σε σκόνη, οπότε θα το δοκιμάσω την επόμενη φορά και θα σας ενημερώσω!

Olea Juice Σαπούνι Ελιάς: Σας τα είχα παρουσιάσει σε προηγούμενο post (δες εδώ) και το είχα δοκιμάσει αρχικά στην ευαίσθητη περιοχή. Ένα εξαιρετικό πράσινο σαπούνι, με στοιχεία από την ελιά, αν το εφαρμόσετε απευθείας σε σώμα ή πρόσωπο μπορεί να κάνει ήπια απολέπιση. Γενικότερα τα προϊόντα Olea Juice μου άφησαν καλές εντυπώσεις και όσο τα χρησιμοποιώ τόσο τα αγαπώ!



Barbie σαμπουάν & αφρόλουτρο της Malef: Για την μικρή μου πριγκίπισσα, όπως καταλάβατε! Με αλόε βέρα & ρόδι και σε μεγάλη συσκευασία (400ml), ήταν από τα προϊόντα που με άφησαν πολύ ικανοποιημένη, αν και δεν το περίμενα! Δε συνηθίζω να αγοράζω 2σε1 προϊόντα (σώμα & μαλλιά), καθώς η μικρή έχει πάρει τη δικιά μου λεπτή τρίχα και θέλω κάτι πιο εξειδικευμένο. Όμως το συγκεκριμένο προϊόν ήταν εξαιρετικό και ως αφρόλουτρο και ως σαμπουάν, αφήνοντας τα μαλάκια της απαλά και μυρωδάτα! Τυχερή που το βρήκα σε συσκευασία 1+1 δώρο και στα 7.50€, ευτυχώς που της έκανα και το χατίρι και της το αγόρασα. Σας προτείνω ανεπιφύλακτα να το αγοράσετε αν το βρείτε στο Φαρμακείο σας, για αγοράκια θα το δείτε με εικόνα Hot Whells.

Gaia Body Scrub: Τα προϊόντα Gaia τα γνώρισα μέσα από τη δοκιμή που έκανα για το site (δείτε εδώ αλλά και εδώ προηγούμενες κριτικές για τα προϊόντα). Η συγκεκριμένη συσκευασία είναι ή η τρίτη ή η τέταρτη που αγοράζω από τότε!!! Πραγματικά το λάτρεψα!!! Ποια, εγώ! Που δεν συμπαθούσα ποτέ τα scrub σώματος! Το συγκεκριμένο πρέπει να το δοκιμάσετε για να με καταλάβετε, έχει τόσο πλούσια υφή και τόσο λεπτούς και απαλούς κόκκους που αφήνει ένα απίστευτα απαλό και ταυτόχρονα ενυδατωμένο δέρμα! Για να μην σας πω για την βελτίωση στα σπυράκια που είχα χρόνια λόγω ξηροδερμίας στα χέρια μου και έχουν σχεδόν εξαφανιστεί!!! Δεν θα το άλλαζα με τίποτα και αν δεν το έχετε δοκιμάσει το προτείνω με κλειστά μάτια!! Την υπέροχη μυρωδιά πικραμύγδαλου την ανέφερα αλήθεια???

Αυτά δοκίμασα τον Ιούνιο και σας τα παρουσίασα χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος!!!
Περιμένω τα σχόλια και τις ερωτήσεις σας!!!

Καλό υπόλοιπο καλοκαίρι!
Σας φιλώ γλυκά,
Κέλλυ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © by glamom.gr. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed By El Design