Ποιά είμαι....

Λίγα λόγια λοπόν για να σας συστηθώ...

Έχω γεννηθεί στις 28/10/1982 στην Αθήνα, έζησα & μεγάλωσα στην Αθήνα. Σπούδασα αρχιτεκτονική & αποφοίτησα από το Πανεπίστημιο Πατρών το2007. Δυστυχώς για λίγο καιρό κατάφερα να εξασκήσω αυτό που σπούδασα γιατί με την κρίση στην Ελλάδα ήταν πολύ δύσκολες οι δουλειές σ' αυτόν τον τομέα...

Έτσι λοιπόν, ψάχνοντας για κάποια δουλειά, έτυχε για 1 καλοκαίρι να εργαστώ σε φαρμακείο, στην πώληση παραφαρμάκων (δηλ. καλλυντικών, ορθοπεδικών, κλπ.). Τελικά αποδείχτηκε ότι ο τομέας αυτός μου άρεσε πολύ, ξεκίνησα να πηγαίνω σε εκπαιδευτικά σεμινάρια των εταιρειών και να μαθαίνω όλο & περισσότερα. Το ένα καλοκαίρι έγινε και δεύτερο, ώσπου κατόπιν συζήτησης με τον φαρμακοποιό η δουλειά μου έγινε μόνιμη. Τον Φεβρουάριο του 2013 πήρα και το πτυχίο μου από ένα ιδιωτικό ΙΕΚ ως "βοηθός φαρμακείου".

Η ζωή μου όμως άλλαξε & σε προσωπικό επίπεδο. Παντρεύτηκα τον Οκτώβριο του 2010 & έφερα στον κόσμο ένα πανέμορφο κοριτσάκι τον Ιανουάριο του 2012!!! Η ευτυχία μας ολοκληρώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2014 με τη γέννηση του υπέροχου γιου μου!!!

Ο χρόνος μου είναι ιδιαίτερα περιορισμένος & προσπαθώ να τον μοιράζω ανάμεσα στη δουλειά (προαπαθώ να δουλέψω από το σπίτι), τα παιδάκια μου, τον άντρα μου, τους συγγενείς & φίλους μας, το σκύλο μας, το σπίτι & φυσικά... τον εαυτό μου!!!!
Σας ακούγονται πολλά???? 
Αν το σκεφτείτε κι εσείς κάνετε τα περισσότερα απο αυτά ή όλα αυτά μαζί, ίσως και επιπλέον....

Δεν πρέπει λοιπόν να διευκολύνουμε η μία την άλλη για να εξοικονομούμε χρόνο & όχι μόνο???

Μοιραστείτε μαζί μου εμπειρίες & συμβουλές για όλους τους τομείς που μας ενδιαφέρουν με στόχο να φτιάξουμε ένα blog που για ό,τι χρειάζεται κάθε σύγχρονη γυναίκα!!!!

Σας περιμένω λοιπόν,
Κέλλυ

2 σχόλια:

  1. Αν θέλεις widgets για το blog σου έχω εδώ πολλά. http://the-best-widgets.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ ενδιαφέρον, σ'ευχαριστώ για την ενημέρωση, έχεις κάνει πολύ αξιόλογη δουλειά! Θα το επισκέπτομαι τακτικά γιατί θέλω να κάνω κάποιες αλλαγές & σίγουρα θα με βοηθήσει!

      Διαγραφή

Copyright © by glamom.gr. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed By El Design