Image Map

Όταν συνάντησα τη Βάσω... (Unboxing Celebrity box #3: Βάσω Λασκαράκη)

Αγαπημένες μου,
εδώ και μέρες έχω ανεβάσει στο instagram φωτογραφία με το Celebrity box #3 της Βάσως Λασκαράκη, που κυκλοφόρησε πρόσφατα από το mybeautybox.

Με πολύ χαρά θα σας παρουσιάσω το Unboxing του Celebrity box #3, με 7 FULL SIZE προϊόντα ομορφιάς που επέλεξε για όλες εμάς η γλυκύτατη ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη.
Όσο για το αν πραγματικά επέλεξε τα προϊόντα η ίδια η Βάσω Λασκαράκη, σας λέω ένα μεγάλο ΝΑΙ και το επιβεβαιώνω με ντοκουμέντα! Περισσότερα δεν μπορώ να πω τώρα, αν όμως θέλετε να μάθετε περισσότερα... stay tuned!!




Επειδή σας ετοιμάζω και άλλα , υπέροχα πράγματα που θα σας αποκαλύψω σε λίγες ημέρες, πάμε να δούμε μαζί τις επιλογές του Celebrity box #3 που σίγουρα θα σας ενθουσιάσουν!

Από τα πιο πλήρη πακέτα που δεν θα αφήσουν καμία γυναίκα ασυγκίνητη, περιλαμβάνει προϊόντα για περιποίηση προσώπου, σώματος, μαλλιών & μακιγιάζ, από τα καλύτερα Brands που βρίσκονται στο αγαπημένο μας e-shop.

Ξεκινάμε με τις αμπούλες ομορφιάς της agPharm. 6 διαφορετικές αμπούλες λοιπόν (από τις 8 που κυκλοφορούν) βρίσκουμε σε μία αποκλειστική συσκευασία που έγινε για το mybeautybox, μαζί με την πιπέτα εφαρμογής τους. Η agPharm είναι ελληνική εταιρεία, που κατακτά όλο και μεγαλύτερο κοινό στο χώρο του φαρμακείου, με αμπούλες ομορφιάς που διαθέτουν ισχυρά & εξειδικευμένα συστατικά για να μας χαρίσουν ακόμα πιο λαμπερό & όμορφο πρόσωπο! Απλώς σπάστε μία αμπούλα & απλώστε τη μισή σε καθαρό πρόσωπο (κατά προτίμηση βράδυ). Φυλάξτε την άλλη μισή για την επόμενη ημέρα. Αν λατρεύετε κι εσείς τις αμπούλες, όπως εγώ, σίγουρα θα ενθουσιαστείτε με τα συγκεκριμένα προϊόντα, καθώς είναι κατά πολύ ανώτερα από οποιεσδήποτε άλλες κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά!

Για το σώμα, η επιλογή του γαλακτώματος σώματος Messinian SPA ήταν κάτι που με ενθουσίασε, καθώς δεν είχα ξαναδοκιμάσει προϊόν από τη συγκεκριμένη εταιρεία! Εμπλουτισμένο με ΠΟΠ εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Καλαμάτας, λεμόνι για φρεσκάδα & απαλότητα και σύκο, γνωστό για τις αντιοξειδωτικές & καταπραϋντικές του ιδιότητες, αναζωογονεί τις αισθήσεις & αφήνει ένα υπέροχο αίσθημα απαλότητας & φρεσκάδας! Η συσκευασία 300ml μετράει στα πολύ θετικά του, αφού είναι ιδιαίτερα χρήσιμο τώρα που αρχίζει να αλλάζει ο καιρός και να νιώθουμε πιο ξηρό το δέρμα μας και σίγουρα εδώ ισχυέι το "όσο περισσότερο, τόσο καλύτερα"!

Αλλο ένα Brand που αποτελεί εγγύηση είναι η ΚΥΑΝΑ, που φέτος γιορτάζει τα 10 χρόνια της στο χώρο της ομορφιάς & της περιποίησης μαλλιών. Βρίσκουμε 2 προϊόντα μέσα στο πακέτο μας που θα αγαπήσετε από το άρωμα και μόνο & θα λατρέψετε μόλις τα χρησιμοποιήσετε! Είναι το σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά με Raspberry από τη σειρά Professional & η μάσκα μαλλιών από τη σειρά HERBORIA MAX για όλους τους τύπους μαλλιών με βάση το COSMOCAIR C100. Χαρίζει ζωντάνια σε όλο το μήκος της τρίχας χάρη στην ειδική δράση της που στοχεύει στην πλήρη αναζωογόνηση και ανασύσταση των κατεστραμμένων λεπιών της τρίχας. Τα φυτικά εκχυλίσματα θαλάσσιων φυκιών κάνουν τα μαλλιά πιο ελαστικά, ανθεκτικά, απαλά και ευκολοχτένιστα. Δοκιμάστε τα μαζί & θα δείτε διαφορά στα μαλλιά σας από την κιόλας χρήση, ακόμα κι αν έχετε λεπτά μαλλιά όπως τα δικά μου.

Και περνάμε στα 3 προϊόντα που θα λατρέψετε, θα χρησιμοποιήσετε ξανά και ξανά & δεν θα αποχωριστείτε όλο το χειμώνα! Από την αγαπημένα worth value GOLDEN ROSE!
Μαύρη αδιάβροχη μάσκαρα από τη σειρά ESSENTIALS, μαύρο μολύβι ματιών Dream Eyes & άκρως εντυπωσιακό Longstay Liquid Matte Lipstick kissproof στην απόχρωση 05, που είναι η τάση της φετινής σεζόν! Το συγκεκριμένο Lipstick έχει άριστη εφαρμογή, βελούδινη υφή & δεν φεύγει, ούτε απλώνει, ακόμα και μετά από 12 ώρες!
Τα προϊόντα της GOLDEN ROSE είναι από τα καλύτερα προϊόντα μακιγιάζ που έχω δοκιμάσει, καθώς η ποιότητα τους & οι τιμές τους είναι ευχάριστα δυσανάλογες, με πολύ υψηλή ποιότητα & άκρως προσιτές τιμές!

Περιμένω τις εντυπώσεις σας για το κουτί ομορφιάς της Βάσως Λασκαράκη 
& αν δεν το έχετε προμηθευτεί ακόμα, η ευκαιρία σας είναι ΤΩΡΑ, καθώς το Σαββατοκύριακο 22-23 Οκτωβρίου τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλες τις αγορές σας από το mybeautybox.

Μείνετε συντονισμένες εδώ γιατί επανέρχομαι σύντομα με πολλά beauty reviews από τα αγαπημένα μας Brands!

Σας φιλώ,
Κέλλυ
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © by glamom.gr. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed By El Design