Image Map

Let's be CREATIVE!!!

Καλημέρα Beauties!!

Σας έχω πολύ δροσερά νέα, από την αγαπημένη μου εταιρεία Creative Group που μας παρουσιάζει τα NEA βερνίκια νυχιών Creative Play της CND.

Μέχρι στιγμής σας έχω μιλήσει για τα αγαπημένα μου Vinylux Weekly Polish @CND, τα νέα Creative Play ενσωματώνουν και αυτά την τεχνολογία περί προστασίας νυχιών. Είναι δηλαδή 7 free, όπως έχουμε πει ξανά δεν περιέχουν: toluene, camphor, formaldehyde, phthalates (DBP), formaldehyde resin, xylene και methyl ethyl ketone (MEK).
Σας τονίζω κάθε φορά τα χαρακτηριστικά αυτά γιατί πλέον οι περισσότερες από εμάς ψάχνουμε τα χαρακτηριστικά των καλλυντικών που χρησιμοποιούμε!

  Δείτε λοιπόν τις δύο από τις 80 (!!!) αποχρώσεις της σειράς & συντονιστείτε στο site της e-creative group γιατί συνεχώς θα προστίθενται κι άλλες!!!

Στον δικό μου "κύβο ομορφιάς" βρίσκονταν Royalista & Currantly Single (χαχα, ειρωνεία για μια μαμά με 2 παιδιά ε???)

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της νέας σειράς Creative Play™, που είναι και αυτό που βρήκα πιο ενδιαφέρον,  είναι τα 10 απολαυστικά φινιρίσματα με τις πρωτοποριακές ματιέρες που χαρίζουν στα νύχια προσωπικότητα. Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε όλες τις αποχρώσεις, αλλά και τις διαφορετικές υφές.



 
Με ένα μόνο πέρασμα το χρώμα έστρωσε άψογα, χωρίς κενά και διαφανή σημεία!! Ήταν από τα πολύ θετικά στοιχεία, όπως και το ότι στεγνώνει σχετικά γρήγορα! Το πινελάκι του όπως διάβασα, αποτελείται από περίπου 400 λεπτές τριχούλες, πραγματικά είναι πολύ εύχρηστο & ακριβές!









Αν αναρωτιέστε για τη λάμψη του, να σας πω ότι ΔΕΝ έχω βάλει κανένα άλλο προϊόν, παρά μόνο μία στρώση Creative Play™. Η λάμψη τους είναι πραγματικά εντυπωσιακή, καθώς υιοθετούν τη μοναδική σύνθεση micronized pigments, για μέγιστη φωτεινότητα στο χρώμα και τέλεια γυαλάδα.
Αφαιρούνται επίσης πολύ εύκολα, χωρίς να ξεβάφουν στο δάχτυλο & να αφήνουν υπολείμματα, κάτι που κάθε φορά με ενοχλεί όταν αφαιρώ τα βερνίκια!






Συμπερασματικά ήταν πολύ ενδιαφέροντα προϊόντα, αν και τα χρώματα τα οποία περιείχε το δικό μου κουτί ήταν λίγο πιο "φθινοπωρινά" από αυτά που συνηθίζω να χρησιμοποιώ τους καλοκαιρινούς μήνες. Βέβαια, έχω ήδη βάλει στο μάτι μερικά από τα βερνίκια της σειράς με φινίρισμα "holographic glitter", "satin" & "transformer".

Δοκιμάστε τα & σίγουρα θα μπείτε στον πειρασμό να φανείτε "δημιουργικές" & να αλλάζετε συνεχώς χρώματα! 
Για μέγιστη διάρκεια & άριστο αποτέλεσμα, τη σειρά ολοκληρώνουν τα Base Coat, Nail Lacquer και Top Coat
Αν όμως θέλετε να αλλάζετε συνέχεια, προτιμήστε να προμηθευτείτε περισσότερα χρώματα, το αποτέλεσμα όπως σας έδειξα είναι εξαιρετικό και με μόνο 1 στρώση!!!

Με την ευκαιρία, σας χρώσταγα και μία φωτογραφία με το Flash Tattoo από το Celebrity box της Κατερίνας Καινούργιου (δες ΕΔΩ), δεν ταιριάζει πολύ η απόχρωση αυτή με το γυαλιστερό μου τατού???








Περιμένω τις εντυπώσεις σας για  τα χρώματα που δοκίμασα,

Πολλά φιλιά,
Kelly!


6 σχόλια:

  1. αυτο το μπλέ είναι απλα καλοκαιρινό και απίστευτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι ότι το μπλέ είναι από τα must χρώματα του καλοκαιριού & ταιριάζει ιδιαίτερα με χρυσό & ασημί που αγαπώ πολύ!! Σε ευχαριστώ για το σχόλιο σου!!

      Διαγραφή
  2. Και τα 2 χρωματάκια είναι πανέμορφα αλλά το κοκκινοφούξια είναι σούπερ!!
    Θα χαρώ αν σε δω και από το blog μου :)
    http://lenartlover.blogspot.gr/
    x

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by glamom.gr. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed By El Design