Image Map

Επιλέξτε σωστα τα καλλυντικά σας!

Έχετε ακούσει ποτέ καλές κριτικές από φίλες σας για ένα "σπουδαίο" προϊόν, που ίσως ήταν και λίγο ακριβό αλλά "αξίζει τα λεφτά του" και "πρέπει οπωσδήποτε να το αγοράσεις"? Και φυσικά δε συζητάμε την περίπτωση που πήρατε το προϊόν αυτό & ενθουσιαστήκατε, αλλά για ένα προϊόν που αγοράσατε & λυπηθήκατε τα χρήματα που δώσατε...

Προφανώς δε σας είπε ψέματα η φίλη σας αλλα....το δέρμα σας! Ναι, καλά ακούσατε! Το κάθε δέρμα έχει διαφορετικές ανάγκες και δεν εξαρτάται η κρέμα που θα επιλέξει μόνο από την ηλικία.
Τι εννοώ:
Συνήθως οι πρώτες αντιρυτιδικές κρέμες προτείνονται για 30+, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει αντιρυτιδική κρέμα και κάποια κοπέλα μικρότερης ηλικίας, που ενδεχομένως έχει μια πιο έντονη ζωή και θέλει να προλάβει την εμφάνιση ρυτίδων.

Το πιο συνηθισμένο λάθος..
Πρέπει πάντα να επιλέγετε τα προϊόντα με βάση τον τύπο δέρματος σας. Ένα προϊόν για ξηρές επιδερμίδες μπορεί να προκαλέσει επιπρόσθετη λιπαρότητα σε μία μικτή-λιπαρή επιδερμίδα, ενώ ένα προϊόν για λιπαρό δέρμα σίγουρα δεν καλύπτει μια ξηρή επιδερμίδα!

Η συμβουλή μου:
Πριν αγοράσετε κάτι δοκιμάστε το. Ζητήστε δείγμα! Τα φαρμακεία, φαντάζομαι & τα καταστήματα καλλυντικών, σχεδόν σε όλες τις εταιρείες παραλαμβάνουν δωρεάν δείγματα μαζί με τα προϊόντα που προορίζονται για τους καταναλωτές. Δικαιούστε λοιπόν να ξέρετε αν αυτό που σας προτείνουν είναι κατάλληλο για εσάς πριν το αγοράσετε!

Δοκιμάζοντας λοιπόν 2-3 διαφορετικά προϊόντα που σας έχουν προτείνει, μπορείτε εκ των προτέρων να δείτε αν σας ταιριάζει η υφή και το προϊόν αυτό. Είναι επίσης η πιο σωστή λύση για άτομα με ευαίσθητο δέρμα & αλλεργίες. Δοκιμάστε το δείγμα & αν νιώσετε φαγούρα ή ερεθισμό ξεπλύνετε άμεσα με νερό.

Ελπίζω να ήταν μία χρήσιμη συμβουλή & να σας βοηθήσει στις επόμενες αγορές σας!!!!



1 σχόλιο:

  1. Πολύ χρήσιμη συμβουλή, αλλά η πικρή αλήθεια είναι πως πολλές γνωστές και μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων (ας μην τις αναφέρω ονομαστικά) δεν δίνουν δείγματα προς δοκιμή με την δικαιολογία πως τελείωσαν!! Αχ μα τι στην αρχή του μήνα να πας, τι στο τέλος, δείγμα δεν θα πάρεις, που να έχεις κάνει και αγορές!! Τόσο κρίμα!! :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by glamom.gr. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed By El Design