Image Map

Λούφα: Ένα δώρο της φύσης σε εμάς!

Ένα απαραίτητο & πολύ οικονομικό εργαλείο περιποίησης σώματος είναι τα σφουγγάρια λούφας. Η λούφα έχει εξαιρετικές ιδιότητες απολέπισης καθώς αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και βοηθάει στην καλή κυκλοφορία του αίματος. Δημιουργεί με τον τρόπο αυτό υπεραιμία και προετοιμάζει το δέρμα να δεχτεί και να απορροφήσει στο μέγιστο βαθμό κάθε κρέμα σώματος.
 Έχει ευεργετικές ιδιότητες καθώς επίσης αφαιρεί τη λιπαρότητα του δέρματος, καταπολεμά την κυτταρίτιδα και αφήνει το δέρμα καθαρό και μαλακό.

Τα σφουγγάρια αυτά υπάρχουν σε διάφορες μορφές, σε φυσικό μέγεθος, σε κομμάτια ή ακόμα και σε γάντια. Προσωπικά έχω επιλέξει για το μπάνιο μου ένα γάντι διπλής όψως, από τη μία πλευρά έχει λούφα και απο΄την άλλη είναι "πετσετέ" και πολύ απαλό για να δημιουργεί πολύ αφρό. Μπορείτε να αγοράσετε ένα μεγάλο κομμάτι λούφας και να το κόψετε στο επιθυμητό μέγεθος ή ακόμα και σε μικρά κομμάτια που θα χρησιμοποιήσετε για το πρόσωπο, αποφεύγοντας πάντα την ευαίσθητη περιοχή των ματιών & το στόμα.
Η τιμή των σφουγγαριών, ανάλογα πάντα με τον τύπο & την εταιρία κοστίζουν κατά μέσο όρο από 2,50€ μέχρι 7,00€. Θα τα βρείτε σε φαρμακεία, καταστήματα καλλυντικών και σε μαγαζιά με φυσικά προϊόντα.

Προσοχή: Δε συνήσταται η χρήση του σφουγγαριού αυτού ταυτόχρονα με προϊόντα απολέπισης σώματος (scrub). Επίσης, όπως σε όλα τα προϊόντα είναι καλή η χρήση & όχι η κατάχρηση, αν δείτε δηλαδή ότι το δέρμα σας κοκκινίζει προτιμήστε ένα μαλακό (κατά προτίμηση φυσικό) σφουγγάρι.

Αλλάξτε λοιπόν το σφουγγάρι του μπάνιου σας με ένα σφουγγάρι λούφας!

1 σχόλιο:

  1. Υπέροχο post και υπέροχο θέμα!! Το συγκεκριμένο σφουγγάρι το χρησιμοποιώ κι εγώ!! Κάνει απίστευτη απολέπιση και όντως στην συνέχεια το δέρμα είναι μαλακό και απορροφά μεγαλύτερη ποσότητα κρέμα σώματος!! Φιλιά!! :)

    thebeautyfairyblog.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by glamom.gr. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed By El Design