Image Map

Εσείς γνωρίζετε την εταιρεία DELAROM?

Το τριήμερο σχεδόν πέρασε & από αύριο επιστροφή στα συνηθισμένα.... Ευκαιρία λοιπόν σήμερα το απόγευμα να κάνετε μια έρευνα αγοράς & να ενημερωθείτε για εταιρείες που ίσως δε γνωρίζετε. Σήμερα λοιπόν είπα να σας ενημερώσω για μια νέα σχετικά εταιρεία στο χώρο του φαρμακείου που λέγεται Delarom Paris.


Η DELAROM PARIS είναι μια σειρά φυσικών καλλυντικών, για το πρόσωπο και το σώμα, που δημιουργήθηκε το 2008. Τα προϊόντα της ξεχωρίζουν καθώς βασίζονται σε καινοτόμες φυσικές φόρμουλες, με μια ξεχωριστή ελαιώδη και ελαφριά υφή, και απαλή οσμή. Η σειρά προϊόντων χαρακτηρίζεται από την αυθεντικότητα, τη φυσικότητα και τον σεβασμό για το περιβάλλον. Συνδυάζει αρχές της αρωματοθεραπείας, όπως η αποτελεσματικότητα, η ισορροπία και η απόλαυση. Τα αρώματα, τα αιθέρια έλαια και τα φυτικά αποστάγματα από μεσογειακά φυτά είναι η βάση όλων των προϊόντων Delarom.

Γιατί να την δοκιμάσετε? Πολύ απλά γιατί τα προϊόντα της έχουν:
0% Paraben
0% phenoxyethanol
0% ορυκτά άλατα
0% σιλικόνη
0% συστατικά οργανικής προέλευσης από ζώα

Με προϊόντα  προσώπου & σώματος σας δίνει τη δυνατότητα να δοκιμάσετε ό,τι εσείς πιστεύετε ότι ταιριάζει στην επιδερμίδα σας. Προσωπικά έχω δοκιμάσει το καθαριστικό προσώπου με πέρλες jojoba, που μου άρεσε πάρα πολύ γιατί είναι ένα προϊόν μεταξύ ζελέ καθαρισμού & πολύ ήπιου απολεπιστικού, πραγματικά ιδιαίτερο προϊόν, όπως και την ενυδατική κρέμα της σειράς με πράσινη αλόη. Επίσης από το tester που έχω δει μου έχει κάνει εντύπωση το απολεπιστικό σώματος με ζάχαρη & πορτοκάλι που είναι σαν να το έχουμε φτιάξει στο σπίτι (πραγματικά σου έρχεται να το φας!!!).

Να σας πω & το αρνητικό? Δυστυχώς οι τιμές είναι λίγο τσιμπημένες (τα προϊόντα κυμμαίνονται από 15€ μέχρι 85€). Όμως ευτυχώς μπορείτε να τα βρείτε σε καλές τιμές μέσω ίντερνετ, όπως για παράδειγμα ΕΔΩ με -23%.

Αν πάλι βρεθείτε σε κάποιο σημείο πώλησης ζητήστε δείγματα ή δείτε τα tester των προϊόντων για υφές & αρώματα.

Περιμένω τις εντυπώσεις σας!!!

xxx

3 σχόλια:

  1. πολύ ενδιαφέρον το post σου δεν τη γνώριζα την εταιτρεία!!!! σε ακολουθώ πλέον εαν θέλεισ πέρνα μία βόλτα και από εδω!!!
    http://beautyandfashiondowntown.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν την ήξερα την εταιρεία! και μόνο που είναι 0%paraben μάλλον αξίζει μάλλον να τη δοκιμάσω. Ακολουθώ το blog σου, αν θες κάνε μια επίσκεψη και στο δικό μου, thanx!
    www.allurelab.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ενδιαφέρον και ενημερωτικό post!! Δεν τη γνώριζα τη συγκεκριμένη!! Αξίζει μια δοκιμή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by glamom.gr. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed By El Design