Image Map

Πως σας φαίνονται???

 Καλημέρα Beauties!!!
Σήμερα ξύπνησα με πολύ καλή διάθεση & έτσι είπα να αρχίσω την ημέρα μου με ένα post! Οπότε σας δείχνω πως είναι τα νυχάκια μου αυτή την εβδομάδα... Προφανώς είναι κάτι πανεύκολο, γρήγορο & άκρως καλοκαιρινό που η αλήθεια είναι ότι έχει τραβήξει τα βλέμματα πάρα πολλών κι έχω ακόυσει πολύ θετικά σχόλια!!!! Τι χρησιμοποίησα? Μα φυσικά Korres Βερνίκι Νυχιών 91_Bright yellow (ΠΛΤ 6.80€) και Βερνίκι Νυχιών MS crackle & polish Μωβ (το αγόρασα 2.50, νομίζω όμως ότι είναι λίγο πιο ακριβό...)

Το αποτέλεσμα αυτό που βλέπετε... Δείξτε κατανόηση γιατί τα έφτιαξα την Τρίτη & ίσως έχουν χαλάσει λίγο μέχρι σήμερα.... Όσες έχετε χρησιμοποιήσει βερνίκια ΚΟΡΡΕ θα τα έχετε λατρέψει όπως εγώ γιατί:
1. Το χρώμα βγαίνει ακριβώς όπως φαίνεται
2. Στρώνει ομοιόμορφα & έχει εξαιρετικό πινελάκι
3. Είναι λαμπερά χωρίς να χρειάζονται επιπλέον γυαλιστικό
4. Στεγνώνουν γρήγορα
5. Έχουν μεγάλη διάρκεια
6.Έχουν ήπιους διαλύτες, δεν ερεθίζουν, είναι φιλικά προς το περιβάλλον
7. Περιέχουν μύρο, ιχνοστοιχεία & προβιταμίνη Β5 για δυνατά, υγιή & ενυδατωμένα νύχια

Όσες δεν τα έχετε δοκιμάσει ακόμα, αξίζει να βρείτε μία από τις 40+ αποχρωσείς που να σας ταιριάζει!!!

Το βερνίκι MS μου άρεσε γιατί κάποια crackle που είχα δοκιμάσει στο παρελθόν αργούσαν να στεγνώσουν & μου θάμπωναν το βερνίκι ως βάση. Εδώ δεν φάνηκε κάτι τέτοιο γιατί περιέχει χρυσόσκονη, οπότε τα νύχια μου είναι λαμπερά. Επίσης μου άρεσε το μέγεθος, γιατί να αγοράζω crackle σε κανονικό μέγεθος αφου στο κάτω κάτω μόδα είναι & θα περάσει.... Με αυτό κάνω τώρα γρήγορα κι εύκολα τα σχεδιάκια μου και δεν με απασχολεί κι αν το βαρεθώ!!!!


Εσείς έχετε δοκιμάσει κάτι από αυτά??? Ποιά η γνώμη σας????

Μέχρι το επόμενο post
xoxo
Κέλλυ

2 σχόλια:

  1. Αχ πολύ όμορφα!! Πρέπει να το δοκιμάσω κι εγώ!! :) Όντως τα μανό korres είναι υπέροχα!! Έχω 3 στη συλλογή μου, αλλά ποτέ δεν είναι αρκετά, ειδικά τα νέα χρώματα είναι υπέροχα!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. υπεροχα ειναι! δεν εχω δοκιμάσει ουτε ενα του κορρε αν κ εχω δύο... :S αλλά νομιζω πως πρεπει =)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by glamom.gr. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed By El Design