Image Map

Lipikar Gel-Fluide της La Roche Posay

Καλημέρα κορίτσια!!!

Πριν από 1 μήνα περίπου πήρα μέρος σε διαγωνισμό της La Roche Posay & κέρδισα 1 Lipikar Gel Fluide 200ml. Μιας και είναι η πρώτη φορά που κέρδιζα κάτι, πολύ χάρηκα όταν παρέλαβα το δεματάκι μου!!!! Ακόμα περισσότερο μάλιστα, επειδή ήταν ένα προϊόν απο μια εταιρεία που δεν είχα ξαναδοκιμάσει....
Γενικά θεωρούσα τη συγκεκριμένη εταιρεία καθαρά δερματολογική & όχι τόσο καλλυντική, καθώς ερχόντουσαν κυρίως συνταγές από γιατρού, ενώ σε αυτό με παρέπεμπε & η εμφάνιση των προϊόντων. Ξέρετε τώρα, είναι σε "αυστηρή" συσκευασία χωρίς πολλά σχέδια & χρώματα, κάτι που σε προδιαθέτει για πιο "θεραπαυτικά" προϊόντα.

Για άλλη μια φορά λοιπόν έπεσα έξω!!!!
Ξέρετε τώρα, όλοι κατά καιρούς έχουμε κρίνει κάτι (ή κάποιον..) από την εμφάνιση & μετά αλλάξαμε γνώμη!!! Έτσι & με αυτό το προϊόν! Όχι μόνο άλλαξα γνώμη, μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα!!!!
Καταρχάς ήρθε την κατάλληλη στιγμή που έψαχνα μία κρέμα σώματος γιατί τα πόδια μου είχαν αρχίσει να κάνουν φολλίδες. Βέβαια δεν ήθελα κάτι πολυ λιπαρό για να το βάζω μετά το μπάνιο & να φεύγω, αφού δεν έχω την πολυτέλεια του χρόνου,

Το Lipikar Gel Fluide ήταν ακριβώς αυτό που έψαχν! Με 3 δόσεις και με πολύ λεπτόρρευστη υφή, μπορούσα να ενυδατώσω τα πόδια μου και άμεσα να ντυθώ & να φύγω!!! Σε μόλις 2 μερες το δέρμα μου είχε επανέλθει και διατηρούσε όλη μέρα αυτή την απαλή υφή. Τώρα έχω ξεκινήσει να το χρησιμοποιώ και στα μπράτσα που έχω κάποια πολύ μικρά σπυράκια μάλλον λόγω ξηροδερμίας & ήδη η υφή έχει βελτιωθεί.
Το καλύτερο όμως δε σας το είπα!! Έχει απίστευτη μυρωδιά!!! Την πρώτη ημέρα μύριζα συνέχεια τα χέρια μου. Είναι σαν να έχετε βάλει body lotion αρώματος & διαρκεί για ώρες!!!

Σίγουρα θα το χρησιμοποιήσω για After Sun το καλοκαίρι και σίγουρα θα το αγοράσω ξανά μόλις μου τελειώσει!!! Σας το συστήνω ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ για ξηρό δέρμα που όμως δε θέλετε να νιώθετε λιπαρότητα!!! Κατάλληλο και για όλη την οικογένεια!!!!

Περιμένω εντυπώσεις κι ελπίζω να σας ενθουσιάσει κι εσάς!!!!
Πολλά φιλιά!!!
Κέλλυ.

7 σχόλια:

  1. πολυ καλο ακούγετε,,θα το εχω υπόψη μου..
    φιλια απο http://aworldforwomen-bymanty.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο σου τυχερούλα!! Φαίνεται πολύ καλό προϊόν!! Όσες ενυδατικές σώματος κι αν χρησιμοποιώ τελευταία έχω κι εγώ αρκετά σπυράκια στα μπράτσα!! Νομίζω μπήκε στη λίστα μου για μελλοντικές αγορές!! Πολύ ωραίο post!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα! Είναι πράγματικα καλό, σε εμένα πάντως έκανε δουλειά! Απλά να επιβεβαιώσεις ότι θα είναι το νέο Lipikar που θα κυκλοφορήσει σε λίγο στην αγορά....
      Πολλά φιλιά & Καλό Πάσχα!!!

      Διαγραφή
  3. Χρησιμοποιώ τα la roche posay και πάντα εφαρμόζουν τέλεια στο προσωπό μου..που είναι και ευαίσθητο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι ότι για το πρόσωπο δεν έχω δοκιμάσει ακόμα κάποιο προϊόν, μόνο αν θυμάμαι καλά πολύ πιο μικρή το σαπούνι για την ακμή... Σίγουρα όμως θα πάρω μερικά δειγματάκια για το πρόσωπο & θα σας ενημερώσω!!!
      Καλό Πάσχα, με υγεία!!!!

      Διαγραφή
  4. πολύ καλό ακούγεται,νομίζω πρέπει να του δώσω μια ευκαιρία σύντομα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. είναι πολύ καλά τα προιόντα της εταιρείας αυτής!!! Μπορώ να πω πως είμαι άκρως ευχαριστημένη!
    Ωραίο post!!

    Τσέκαρε αν θες http://rixnontas1matiaparea.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by glamom.gr. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed By El Design