Image Map

Διαγωνισμός με δώρα Neostrata αξίας 180€

Hello Beauties!

Όπως σας είχα υποσχεθεί, θα σας ενημερώνω πρώτες για δωράκια & διαγωνισμούς του 24hpharmacy.gr.  Για να γιορτάσει λοιπόν τον 1ο χρόνο λειτουργίας του, διοργανώνει μεγάλο διαγωνισμό με δώρα αξίας 180€ της εταιρείας NeoStrata.



Όσες ξέρετε την εταιρεία Neostrata και έχετε χρησιμοποιήσει τα προϊόντα της, γνωρίζετε και σίγουρα εμπιστεύεστε την ποιότητά της. Όσες πάλι δεν τα έχετε δοκιμάσει, να η ευκαιρεία σας!!! Είναι από τα προϊόντα φαρμακείου, με ισχυρή δράση σε αυτό που υπόσχονται. Για το λόγο αυτό και συστήνονται από τους δερματολόγους, ιδιαίτερα σε προβληματικά δέρματα που έχουν δοκιμάσει άλλα προϊόντα χωρίς αποτέλεσμα ή που χρειάζονται βελτίωση στην υφή & την όψη του δέρματος (είτε απο ακμή, είτε στον χρωματικό τόνο, είτε σε θαμπή-ξηρή όψη).

Το μόνο αρνητικό ( να τα λέμε κι αυτά...) είναι ότι δεν πρόκειται για "καλλυντικά" προϊόντα με την έννοια της μυρωδιάς & του χρώματος που βλέπουμε σε άλλες κρέμες & καθαριστικά. Είναι πιο δερματολογικά προϊόντα, χωρίς μυρωδιά και χρώμα, που όμως κάνουν αυτό που υπόσχονται!!
Στα Neostrata σίγουρα θα σας δικαιώσει το αποτέλεσμα!

Γι αυτό λοιπόν πάρτε μέρος στο διαγωνισμό ΕΔΩ και ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Και φυσικά δεν σας είπα το καλύτερο!
Οι νικητές θα επιλέξουν ανάλογα με τη σειρά που θα κληρωθούν τα δώρα τους από τα εξής προϊόντα:

2 Ultra Daytime Smoothing Cream: Έντονη αντιγηραντική κρέμα για μη ευαίσθητες επιδερμίδες: Επιλέξτε την αν έχετε θέμα με ρυτίδες & χαλάρωση ή με θαμπή όψη. Προσοχή όμως, έχει αρκετά υψηλή περιεκτικότητα σε οξέα & δεν ενδύκνυται για ευαίσθητα δέρματα.

1 Foaming Glycolic Wash:
Ισχυρό καθαριστικό σε μορφή αφρού για βελτίωση της υφής & όψης του δέρματος για μη ευαίσθητες επιδερμίδες. Αντίστοιχα με την προηγούμενη κρέμα, βελτιώνει θαμπή όψη. Επίσης για πιο ανθεκτικά δέρματα!


1 Facial Cleanser: Απαλό καθαριστικό κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα & για ευαίσθητα δέρματα. Ένα καθαριστικό σαπούνι που δε θα σας προκαλέσει το αίσθημα "τραβήγματος", αντίθετα θα αφήσει ενυδατωμένο & απαλό το δέρμα σας.


1 Oil Free Lotion SPF15: Ενυδατικό γαλάκτωμα προσώπου για λιπαρές επιδερμίδες με δείκτη προστασίας 15. Χρησιμοποιήστε το κάθε πρωϊ σε λιπαρές-μικτές, ακόμα & με τάση ακμής επιδερμίδες για ματ αποτέλεσμα. Ιδανικό γι αυτή την εποχή καθώς έχει και SPF15.


Αλήθεια, εσείς πιο θα επιλέγατε αν κερδίζατε?

Πολλά φιλιά, 
Κέλλυ!!!

2 σχόλια:

  1. Nea anagnwstria - follower. Euxaristw pou mou esteiles to blog sou. Se proskalw k apo edw sto diko mou na ta leme suxna










    a

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου Κέλλυ!! Έχεις βραβείο από το blog μου!!

    http://thebeautyfairyblog.blogspot.gr/2013/05/ioooo.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by glamom.gr. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed By El Design