Image Map

My NEO-Beauty Day!!!!

Hello Beauties!!!
Πως περάσατε το ΣΚ? Ελπίζω να είχατε ένα όμορφο διήμερο! Εγώ βρίσκομαι σε ρυθμούς μετακόμισης καθώς το επόμενο Σαββατοκύριακο αλλάζουμε σπίτι, οπότε μπορείτε να φανταστείτε τι γίνεται εδώ!!!

Να σας μιλήσω τώρα για την πιο ωραία στιγμή της εβδομάδας που μας πέρασε!  Είχα την ευκαιρία να απολαύσω μία περιποίηση στο φαρμακείο μας, προσφορά της εταιρείας Neobeauty!!! Μία εταιρεία με επαγγελματικά προϊόντα ομορφιάς που πωλούνται σε επιλεγμένα φαρμακεία. Έγινε ιδιαίτερα γνωστή για τη σειρά Arcaya που καινοτομεί με τις θεραπευτικές αμπούλες της με βιολογικά συστατικά χωρίς parabens & συντηρητικά, αλλά και με κρέμες σε επαγγελματικές συσκευασίες 100ml.

Αλήθεια, εσείς τη γνωρίζετε? Αν ναι, τότε ξέρετε για τι μιλάω, αν όχι πάρτε μια ιδέα....



 

Ξεκινήσαμε με αφαίρεση του μακιγιάζ με τη Lotion Caresse που βλέπετε δεξιά στη φωτογραφία. Υπέροχη υφή, ελαφριά με μία εξαιρετικά ντελικάτη μυρωδιά, προετοίμασε το πρόσωπό μου για το προϊόν που λάτρεψα!!!





Το υπέροχο, απόλυτο, σούπερ προϊόν που βρίσκεται πλέον στο ράφι με τα καλλυντικά μου λέγεται Dermapur!!!   
Πρόκειται για ένα ενζυμικό peeling σαν αυτό που μπορεί να σας 
κάνει ένας δερματολόγος με λέιζερ, χωρίς όμως να έχετε να αρνητικά αποτελέσματα (καψίματα, κοκκινίλες, κλπ). Τα ένζυμα (όπως μου εξήγησε η Σόνια) αγαπούν την υγρασία & έχουν την στυπτικές ιδιότητες. Έτσι λοιπόν προετοιμάσαμε το δέρμα μου να δεχτει κάθε θεραπεία, πιο καθαρό από ποτέ. Πρέπει να σας πω ότι χαϊδευα συνέχεια τα μάγουλά μου, σπάνια ενθουσιάζομαι & βλέπω μέσα σε 7 λεπτά αποτέλεσμα! Ναι, σωστά ακούσατε, χρειάζονται πολύ λίγα λεπτά (το μέγιστο είναι 20 λεπτά για πολύ ανθεκτικά δέρματα) & το αποτέλεσμα είναι άμεσο!
Η ποσότητα που βλέπετε μέσα στο σταγονόμετρο είναι αρκετή για όλο το πρόσωπο καθώς ρίχνουμε 1 σταγόνα & απλώνουμε & έτσι συνεχίζουμε σε όλο το πρόσωπο. ΠΡΟΣΟΧΗ: Το πρόσωπο πρέπει να είναι απόλυτα στεγνό γιατί η δράση των ενζύμων αδρανοποιείται με το νερό. 
Αφού λοιπόν αφαιρέσαμε το Dermapur με βρεγμένο βαμβάκι (εγώ στο σπίτι κάνω μασαζ πάνω από το νιπτήρα με άφθονο νερό), συνεχίσαμε με εφαρμογή των επόμενων προϊόντων:





Όπως προανέφερα τα πιο γνωστά προϊόντα της εταιρείας είναι οι αμπούλες θεραπείας arcaya. Για το δικό μου δέρμα που όπως με ενημέρωσε η Σόνια έχει έλλειψη υγρασίας, επέλεξε αμπούλες Hyaluron (όπως λέει & το όνομά του Υαλουρονικό για να συγκρατεί την υγρασία, είναι με το γαλάζιο υγρό), Eye Sensitive για μάτια με μαύρους κύκλους, σακούλες & κουρασμένη όψη και Argan & Mango, έλαιο για την τροφή και την ενυδάτωση του δέρματος. Η εφαρμογή έγινε με το ειδικό απλικατέρ από 1 σταγόνα Eye Sensitive γύρω από τα μάτια, συνεχίσαμε με την εφαρμογή του Hyaluron & κλείσαμε τη θεραπεία με Argan & Mango (θα λατρέψετε τη μυρωδιά του, έχει το φυσικό άρωμα Mango επειδή όπως σας είπα & πριν είναι με τα φυσικά αρώματα των συστατικών). Το θετικό με τις αμπούλες είναι αφενός ότι είναι πολύ συμπυκνωμένα προϊόντα & χρειάζεται μάξιμουμ 4-5 σταγόνες για πρόσωπο & λαιμό, άρα κάθε αμπούλα προσώπου κραταεί περίπου για 4 φορές και ματιών για 8 φορες, αφετέτου κάθε φορά που ανοίγουμε νέα αμπούλα είναι σαν να ανοίγουμε ένα νέο, φρέσκο προϊόν! Όταν ρώτησα γιατί δεν υπάρχει σε 1 συσκευασία μου είπε ότι είναι αποστειρωμένα μικρά βάζα που δεν έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής από τη στιγμή που θα ανοιχτούν γιατί δεν έχουν πρόσθετα & συντηρητικά.


Τελειώσαμε τη θεραπεία με την εφαρμογή της κρέμας Νο1-Nandina, πλούσια σε Vitamin C για λάμψη και "σφράγισμα" της επιδερμίδας από τις καιρικές συνθήκες. Με πλούσια υφή, κατάλληλη όμως και για λιπαρά-μεικτά δέρματα, αντιοξειδωτική, με άρωμα εσπεριδοειδών & βάζο 100ml, αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή για καθημερινή χρήση. 



Το καλύτερο το άφησα για το τέλος! Οι τιμές των προϊόντων είναι ιδιαίτερα προσιτές, ενδεικτικά σας λέω ότι όλες οι αμπούλες είναι στα 34,90€ και σας καλύπτουν για 1,5-2 μήνες, οι κρέμες σε επαγγελματική συσκευασία 100ml κυμαίνονται από 31,00-35,00€ και το προϊόν που αγόρασα κι εγώ, το Dermapur κοστίζει 24,90€ τα 30ml (δείτε πως το χρησιμοποιώ & μόνη μου!). Ευτυχώς εγώ το αγόρασα μόλις 19,90€ γιατί τη συγκεκριμένη ημέρα είχε έκπτωση 20% (συνεργασία φαρμακείου & εταιρίας) και εκμεταλλεύτηκα την προσφορά. Πήρα και 2 δειγματάκια για το σπίτι μαζί με την αγορά μου, το Eye Sensitive & το λάδι Babassu που θα χρησιμοποιήσω άμεσα σαν μάσκα μαλλιών αφού όπως γράφει έχει άρωμα καρύδας!

Το μόνο αρνητικό? Θα τα βρείτε σε επιλεγμένα φαρμακεία, αν και όπως πάντα θα σας προτείνω αγορά μέσω ίντερνετ που έχω δει με έκπτωση μέχρι & 15%. Επίσης τα δείγματα είναι λίγο περιορισμένα, γι αυτό αν σας ενημερώσουν σε συνεργαζόμενο φαρμακείο για περιποίηση εκμεταλλευτείτε το!!!

Περιμένω εντυπώσεις σας!!!!
Καλή εβδομάδα!!!!
Kelly...

2 σχόλια:

  1. Πολύ ενδιαφέρον post!! Δεν γνώριζα την εταιρεία, και χάρηκα που έμαθα κάποια πράγματα, γιατί χρησιμοποιώ προϊόντα περιποίησης χωρίς parabens και άλλα τέτοια.. Ζήλεψα την περιποίηση!!! Είσαι μια κουκλίτσα!! Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα Ντίνα μου! Αν θέλεις μπορείς να μπεις στο site της http://www.neobeauty.gr/ και να ρωτήσεις με βάση την περιοχή σου πότε θα κάνουν περιποίηση σε κάποιο κοντινό σου φαρμακείο. Αξίζει περισσότερο να κάνεις τη δωρεάν περιποίηση, παρά να μπεις σε διαδικασία να ζητήσεις κάποιο δείγμα, γιατί τα προϊόντα είναι επαγγελματικά & δρουν συνδυαστικά (ειδικά το ενζυμικό καθαριστικό δεν υπάρχει σε δείγμα).
    Ελπίζω να τα δοκιμάσεις & να σε ικανοποιήσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by glamom.gr. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed By El Design