Image Map

Το αιθέριο κουτί! Review #2

Αγαπημένες μου Beauties πως είστε σήμερα?

Εγώ μετά από μερικές ημέρες ταλαιπωρίας με αυτές τις απίστευτες ιώσεις και με έναν ραγισμένο ώμο να επανέρχεται θα ήθελα να πιστεύω ότι είμαι καλύτερα!

Καλύτερα όμως είμαι και εμφανισιακά με τα προϊόντα που χρησιμοποιώ τον τελευταίο καιρό, τα Gaia Ethereal Beauty που μου έστειλαν τόσο γενναιόδωρα από την εταιρεία DMB Hellas να δοκιμάσω. Σας υποσχέθηκα σε προηγούμενο post ότι θα επανέλθω με αναλυτικές εντυπώσεις μετά τις σχετικές δοκιμές...


Ας αρχίσουμε λοιπόν!!!

Shower Gel
Το πακέτο μου περιείχε το Natural & το Argan oil & Citrus blossom. Δύο πολύ ξεχωριστές μυρωδιές που αμέσως ξυπνούν τις αισθήσεις & σε ταξιδεύουν στην Ελλάδα. Δύο δροσερά αρώματα που θα ξεχωρίσετε & θα αγαπήσετε. Δοκίμασα αμέσως το Natural & αυτό που μου άρεσε ιδιαίτερα είναι πως παρά την απαλή και διακριτική μυρωδιά του, έμενε στο δέρμα μου η αίσθηση της φρεσκάδας για αρκετές ώρες. Μου άρεσε ότι έκανε όσο αφρό ήθελα για το ντους μου καθώς ήταν ιδιαίτερα ανάλαφρο σαν υφή & όχι τόσο παχύρρευστο όσο άλλα αφροντούς. Το μόνο αρνητικό είναι ότι λόγω της πιο λεπτόρρευστης υφής του φοβάμαι ότι θα το καταναλώσω σύντομα...

Massage oil, Body Scrub & Body butter
Τρία προϊόντα που από τη μυρωδιά τους και μόνο (Pomegranate & Almond Milk), τα λατρεύω!!!
Με το που άνοιξα τις συσκευασίες και μύρισα το υπέροχο άρωμα του αμυγδάλου κατάλαβα αμέσως ότι αυτή είναι η αγαπημένη από τις τρεις σειρές. Θυμίζει έντονα το αγαπημένο μου λικέρ πικραμύγδαλου που έχω συνδέσει με υπέροχες σπιτικές αναμνήσεις, όμως εκτός από άρωμα μπαίνουν στα TOP προϊόντα του μήνα για τους εξής λόγους:
Το Scrub μου ανέτρεψε κάθε αρνητική εντύπωση που είχα για τα scrub σώματος. Μέχρι στιγμής ό,τι είχα δοκιμάσει είχε πολύ σκληρούς και μεγάλους κόκκους, με αποτέλεσμα να μου αφήνει μία δυσάρεστη αίσθηση στο σώμα και σχεδόν πάντα το δέρμα μου δεν είχε κάποια ιδιαίτερη διαφορά. Με το συγκεκριμένο όμως προϊόν άλλαξα γνώμη, πρέπει να σας πω ότι έγινε το αγαπημένο μου προϊόν του πακέτου και κοντεύω ήδη να το τελειώσω. Οι κόκκοι του είναι πολύ απαλοί, αφήνουν το δέρμα μου πιο λείο και τη μεγαλύτερη διαφορά την είδα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή στα χέρια μου που είχαν κάποια μικρά αλλά αντιαισθητικά σπυράκια στο μπράτσο. Είναι πραγματικά υπέροχο το δέρμα μου μετά από 2 εβδομάδες χρήσεις και είμαι έτοιμη για τα κοντομάνικα μπλουζάκια μου!
Το Body butter είναι επίσης λατρεμένο προϊόν, καθώς έχει πλούσια αλλά όχι βαριά για το δέρμα υφή, ενώ η μυρωδιά του μένει από το βραδινό μου μπάνιο μέχρι το επόμενο πρωί.Οι γάμπες μου και τα χέρια μου πραγματικά το έχουν λατρέψει!
Σχετικά με το λάδι σώματος που έχω δει ότι το έχετε λατρέψει, μπορώ να πω ότι για μασάζ είναι ιδανικό, ωστόσο στο δικό μου δέρμα αφήνει μία αίσθηση λιπαρότητας, οπότε θα περιμένει στο ντουλαπάκι μου για το καλοκαίρι! Σίγουρα το καλοκαίρι θα είναι το ιδανικό after sun ή ενδεχομένως να το έχω μαζί και στην παραλία για επιπλέον ενυδάτωση, σίγουρα δε θα πάει χαμένο!

Κρέμα χεριών και νυχιών & Κρέμα ποδιών

Το πρώτο εντυπωσιακό είναι το μέγεθος τους, καθώς δύσκολα θα βρείτε κρέμες χεριών και ποδιών σε συσκευασία των 250ml! Και φυσικά σε πολύ καλή τιμή, περίπου 7,50€ η κάθε μία.
Την κρέμα ποδιών τη χρησιμοποιώ κάθε βράδυ φορώντας καλτσούλες και από τις 2-3 πρώτες εφαρμογές οι φτέρνες μου έγιναν πολύ απαλές και σταμάτησαν να σκάνε. Δυστυχώς τόσο στην εγκυμοσύνη μου όπου ήμουν για 6 μήνες σε ακινησία, όσο και με την έλευση του γιου μου, είχα περιορίσει το τρίψιμο με τη ράσπα και οι φτέρνες μου ήταν πολύ άγριες. Το πακέτο της DMB ήρθε την κατάλληλη στιγμή για να με αφυπνίσει και το καλό είναι ότι μπόρεσα πραγματικά να διαπιστώσω τη δουλειά που κάνουν τα προϊόντα! Η κρέμα χεριών είναι επίσης ιδανική για βράδυ γιατί αν την έχετε ήδη χρησιμοποιήσει θα παρατηρήσατε ότι έχει πολύ ιδιαίτερη υφή. Έχω την αίσθηση ότι δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ στα χέρια και τα νύχια, πραγματικά μοναδική υφή που δεν έχω ξανασυναντήσει σε κρέμα. Λείανε κατά πολύ τα ξηρά σημεία ανάμεσα στα δάχτυλά μου, δεν θα την πρότεινα όμως για πρωί γιατί τουλάχιστον για εμένα είναι ελαφρώς λιπαρή. Βέβαια οφείλω να ομολογήσω ότι ψάχνω καρό τώρα την κρέμα χεριών που θα απορροφάται αμέσως, ενώ παράλληλα θα έχει πλούσια υφή και υπέροχο άρωμα. Όσο για τα δύο τελευταία η κρέμα χεριών της Gaia τα έχει και με το παραπάνω!

Κρέμα ημέρας 24ωρης ενυδάτωσης & Κρέμα νύχτας αντιρυτιδική
Το ξέρω ότι ίσως με χαρακτηρίσετε περίεργη αλλά από την εγκυμοσύνη και μετά έχω αλλάξει 3-4 κρέμες ημέρας καθώς το δέρμα μου αρνείται πεισματικά να απορροφήσει οποιαδήποτε κρέμα χρησιμοποιούσα μέχρι τώρα, αφήνοντας αυτό το αντιπαθητικό "μακαρόνι" όσο προσπαθούσα να τις απλώσω. Και ξαφνικά, ως εκ θαύματος δέχτηκε απόλυτα την 24ωρη ενυδατική κρέμα ημέρας! Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι ευτυχία, ούτε όταν έβαζα τις κρέμες της μαμάς δε χαιρόμουν τόσο! Η υφή της απαλή, η ενυδάτωση διαρκεί και το άρωμά της απλά τέλειο! Στο δικό μου ράφι η κρέμα αυτή ήρθε για να μείνει, καθώς απλώνεται τόσο εύκολα σε πρόσωπο και λαιμό και δε χρειάζεται να περιμένω για να βαφτώ. Όσο για την κρέμα νύχτας, εγκαταστάθηκε στο κομοδίνο της μαμάς μετά από 1 δικιά μου δοκιμή. Της την είχα υποσχεθεί γιατί ήταν στο σπίτι μου την ημέρα που παρέλαβα το πακέτο, οπότε την κράτησα να τη δοκιμάσω και μετά πήρε κι εκείνη το δωράκι της. Καλύτερα μάλλον γιατί εγώ συνήθως κοιμάμαι εξαντλημένη πριν προλάβω να βάλω κρέμες. Η υφή της είναι πιο πλούσια από αυτή της ημέρας, όμως εκτός από ενυδάτωση προφέρει και αντιρυτιδική προστασία, οπότε μιλάμε για ένα πιο ενισχυμένο προϊόν.

Μάσκα μαλλιών
Φυσικά τα μαλλιά μας θέλουν τη φροντίδα τους, για αυτό και τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα αντικαθιστώ την κρέμα μαλλιών με μάσκα. Η συγκεκριμένη μάσκα μου άρεσε γιατί δε λαδώνει και δε βαραίνει τα μαλλιά, ξεπλένεται εύκολα και το άρωμα της διαρκεί και την επόμενη ημέρα. Ανταγωνίζεται επάξια τα αντίστοιχα προϊόντα και είναι ένα από τα προϊόντα που θέλω να ξαναχρησιμοποιήσω το καλοκαίρι για να διαπιστώσω τη δράση του στα ταλαιπωρημένα από τον ήλιο και τη θάλασσα μαλλιά!

 

 

Γενικές εντυπώσεις για τα προϊόντα? Θετικότατες!!! 

 

Ήδη τα Body Scrub, Body Scrub και η κρέμα ημέρας έχουν μπει στη λίστα για τις επόμενες αγορές μου, όπως και τα καθαριστικά προσώπου που θα προμηθευτώ στην επόμενη εξόρμηση μου στα μαγαζιά. Αν τα έχετε δοκιμάσει αφήστε μου το blog σας σε σχόλιο ή γράψτε μου πως σας φάνηκαν και αν θεωρείτε ότι είναι κατάλληλα για ευαίσθητα με τάση αλλεργίας δέρματα.

Σας φιλώ γλυκά,
καλημέρα!

2 σχόλια:

  1. Έχω λατρέψει το λάδι σώματος και την κρέμα ποδιών και ανυπομονώ να δοκιμάσω τα υπόλοιπα προϊόντα! Μου έκανε φοβερή εντύπωση η συγκεκριμένη εταιρεία! Φιλάκια Κέλλυ μου και περαστικά σου! x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ Σταυρούλα μου! Πραγματικά η συγκεκριμένη εταιρεία έχει καλλυντικά που ξεχωρίζουν από τα υπολοιπα, τόσο λόγω της εμφάνισης τους, όσο και της ποιότητας. Και φυσικά σε πολύ συμφέρουσες τιμές! Πραγματικά οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω απο την εταιρεία φαίνεται ότι κάνουν πολύ προσεγμένη δουλειά! xxx

      Διαγραφή

Copyright © by glamom.gr. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed By El Design