Image Map

Γνωρίζουμε τα Olea Juice Soaps

Hello my beauties!

Σήμερα γνωρίζουμε τα Olea Juice Soaps που με ιδιαίτερη προθυμία μου απέστειλε η εταιρεία για δοκιμή και τους ευχαριστώ γι αυτό!

Είναι πολύχρωμα, χαρούμενα, ελληνικά φυτικά σαπούνια! Και φυσικά ξέρετε ότι στηρίζω 100% τα ελληνικά προϊόντα και ενθουσιάζομαι με τις προσεγμένες δουλειές και τις αξιόλογες εταιρείες! Τα Olea Juice soaps είναι 100% "χειροποίητα" ελληνικά φυσικά & φυτικά σαπούνια από εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο δικής τους παραγωγής, χωρίς χημικές και χρωστικές ουσίες.


Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 5 διαφορετικά σαπούνια και πωλούνται αποκλειστικά μέσω ίντερνετ στο Olea Juice όπου εκτός από τα σαπούνια μπορείτε να προμηθευτείτε και την πρώτη ύλη τους, δηλαδή το Ελαιόλαδο Olea Juice™ , το οποίο είναι ένα 100% Ελληνικό, Ανώτερο Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο με εξαιρετικό design! Διατίθεται επίσης και μία κασετίνα με 4 σαπούνια που αποτελεί ένα πολύ πρωτότυπο δώρο!

 Είναι και φαίνονται φυσικά, καθώς στην υφή τους περιέχονται εμφανώς μικρά συστατικά από τις πρώτες ύλες τους, καθιστώντας τα κατάλληλα για ήπια απολέπιση.



Ας δούμε όμως τα πέντε σαπουνάκια μας αναλυτικά (Τα παρουσιάζω όπως τα βλέπετε στη φωτογραφία, από επάνω προς τα κάτω):

Olea Juice™ Μαστίχα Χίου & Κανέλα

Είναι το ένα από τα δύο που ξεχώρισα για την ιδιαίτερη μυρωδιά του. Οι νότες της κανέλας με τη χαρακτηριστική μυρωδιά της μαστίχας, δημιουργούν ένα καταπληκτικό άρωμα. Προσωπικά λατρεύω και τα δύο αυτά συστατικά και εδώ θέλω να σας ενημερώσω αν δεν το ξέρετε ήδη ότι η μαστίχα είναι ένα από τα φυσικά συστατικά που χρησιμοποιούνται κατά των πανάδων. Στο ενημερωτικό φυλλάδιο το προτείνουν για το σώμα., εγώ όμως θα το πρότεινα και για σημεία του προσώπου με πανάδες (φυσικά μακριά από τα μάτια, όπως και όλα τα υπόλοιπα).

Olea Juice™ Θυμαρίσιο Μέλι & Βότανα

Ιδιαίτερα αναζωογονητικό σαπούνι, που αφήνει απαλό και ενυδατωμένο το δέρμα. Το χρησιμοποίησα και αυτό στο πρόσωπο και μου άρεσε ιδιαίτερα το ότι δεν μου άφησε καθόλου υπολείμματα σαπουνιού (βέβαια πάντα ολοκληρώνω τον καθαρισμό μου με λοσιόν). Δεν έχει ιδιαίτερα έντονο άρωμα, το θεωρώ όμως κατάλληλο για όλα τα δέρματα και ειδικότερα για ξηρά. Μου άρεσε το ότι το δέρμα μου ήταν άμεσα απαλό και ένιωσα να καθαρίζει σε βάθος.

Olea Juice™ Φύλλα Ελιάς

Το πλέον φυσικό σαπούνι της σειράς, θεωρώ ότι αποτελεί το χαρακτηριστικότερο ελληνικό σαπούνι. Ποια δε γνωρίζει εξάλλου το πράσινο σαπούνι και τις ευεργετικές του ιδιότητες? Δεν θα το πρότεινα ποτέ για τη μυρωδιά του, το χρησιμοποίησα όμως χωρίς κανέναν ενδοιασμό για την ευαίσθητη περιοχή. Να διευκρινίσω εδώ ότι δεν βάζω απευθείας τα σαπούνια στο δέρμα, αλλά κάνω πρώτα πλούσιο αφρό στα χέρια και μετά εφαρμόζω στις περιοχές του σώματος ή του προσώπου. Το καθαρό πράσινο σαπούνι, όπως και το σαπούνι χαμομηλιού μου τα είχε προτείνει και η γυναικολόγος μου ως εναλλακτικά καθαριστικά της ευαίσθητης περιοχής, ακόμα και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου. Αν πάρετε στα χέρια σας ένα olea juice φύλλα ελιάς θα καταλάβετε αμέσως την διαφορά ποιότητας από τα υπόλοιπα πράσινα σαπούνια.

Olea Juice™ Κρόκος Κοζάνης & Κρητικό Δίκταμο

Οφείλω να ομολογήσω ότι μόλις διάβασα τα συγκεκριμένα συστατικά έμεινα άφωνη! Πολύ πρωτότυπος συνδυασμός που δε θυμάμαι να έχω συναντήσει ξανά σε καλλυντικά! Αυτό το σαπούνι το χρησιμοποίησα απευθείας στο σώμα για απολέπιση. Αφήνει μία πολύ απαλή και ιδιαίτερη μυρωδιά που δυσκολεύομαι να σας περιγράψω, αμέσως μόλις το μύρισα όμως θέλησα να το δοκιμάσω στο σώμα! Συμπληρώνει την περιποίηση του σώματος και αποτελεί κατά τη γνώμη μου το πιο ιδιαίτερο προϊόν της σειράς.

Olea Juice™ Θυμαρίσιο Ρόδι & Κράνμπερι

Το δεύτερο αγαπημένο μου άρωμα. Η μυρωδιά του είναι τριανταφυλλένια και όπως θα γνωρίζετε οι περισσότεροι το Ρόδι είναι από τα κύρια συστατικά σε προϊόντα για λιπαρές επιδερμίδες. Ένας ιδιαίτερα εύστοχος συνδυασμός με το αντιοξειδωτικό Κράνμπερι που χάρηκα να χρησιμοποιώ στο πρόσωπο. Συνέπεσε να βγάλω κάποια σπυράκια λόγω λιπαρότητας και έτσι το χρησιμοποίησα αντί για το Μέλι & Βότανα. Με κάλυψε απόλυτα τη συγκεκριμένη περίοδο, ενώ θα σας αποκαλύψω ότι το χρησιμοποίησα και για ντεμακιγιάζ και αφαίρεσε αποτελεσματικά το ελαφρύ μακιγιάζ μου.

Συμπερασματικά να σας πω το εξής:
Αν πέσει στα χέρια σας ένα σαπουνάκι Olea Juice, μην το χαραμίσατε απλά ως σαπούνι χεριών!
Εσείς θα χάσετε!Και μην ξεχνάτε: Στηρίζουμε Ελλάδα!

Αν σας φάνηκε ενδιαφέρον το άρθρο θα χαρώ να το σχολιάσετε, όπως επίσης να μου πείτε αν τα έχετε δοκιμάσει κι εσείς!

Να έχετε ένα όμορφο υπόλοιπο Σαββατοκύριακο!

2 σχόλια:

  1. τελεια η αναρτηση σου! συμφωνω απολυτα στο οτι τα σαπουνακια αυτα ειναι καταλληλα για σωμα και προσωπο και οχι μονο για τα χερια! μου αφησαν τις καλυτερες εντυπωσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά πολύ αξιόλογη εταιρεία, ποιοτικά προϊόντα, υπέροχο design και από τα πιο καλοστημένα site! Τέτοιες προσπάθειες πρέπει να προβάλλονται!

      Διαγραφή

Copyright © by glamom.gr. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed By El Design