Image Map

Glowbox Μαϊου - Μία διαφορετική οπτική...

Κορίτσια μου όμορφα & αγαπημένα, my beauties, καλημέρα!!!

Μετά από μία σύντομη απουσία λόγω καλοκαιρινής ιωσούλας, αποφάσισα να επιστρέψω με review για το προϊόν που περίμενα με μεγάλη αγωνία & παρέλαβα πριν 10 μέρες, το πολυπόθητο Glowbox!

Πολλά είχα δει από κοπέλες που το είχαν παραλάβει σε προηγούμενους μήνες & έτσι αποφάσισα & εγώ να το παραγγείλω τον Μάιο. Συμπλήρωσα λοιπόν το "στοχευμένο" ερωτηματολόγιο (θα σου εξηγήσω παρακάτω τα "") και περίμενα υπομονετικά το κουτάκι μου!



Όσες έχετε πάρει Glowbox στο παρελθόν προφανώς ήσασταν προετοιμασμένες, εγώ πρέπει να πω ότι όταν έφτασε το courrier στην πόρτα μου νόμισα ότι μου έφερε κάτι λάθος, καθώς το μέγεθος ήταν αρκετά μικρότερο από αυτό που περίμενα. Λοιπόν, έχω να σας πω ότι το μέγεθος είναι Α5 ή λίγο μεγαλύτερο (Α5 = το μισό του Α4 που είναι το σύνηθες μέγεθος σελίδας).



Για του λόγου το αληθές, δείτε τις φώτο συγκριτικά με ένα φύλλο Α4 και αγνοήστε τη σκιά μου στη δεύτερη φώτο!!!























Αφού λοιπόν σκέφτηκα τη γνωστή ατάκα "The size doesn't matter" άνοιξα το κουτάκι & είδα τα εξής πέντε προϊόντα, τα οποία όπως καταλαβαίνετε είναι mini size εκτός από το στρογγυλό κουτάκι:


Με την πρώτη ματιά μου φάνηκε ότι τα 12€ + 2€ έξοδα αποστολής ήταν πολλά για 4 δείγματα & 1 προϊόν και είπα να κάνω τους υπολογισμούς μου. Δείτε μαζί μου:
  • ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ Body Splash  20ml άρα 3,38€ (16,90€/100ml)
  • ΑΦΡΟΔΙΤΗ Body Sculpture Intensive Serum 60ml άρα 9.82€ (40.90€/250ml)
  • ΗΦΑΙΣΤΟΣ Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου Λεπτής Υφής 15ml άρα 11.45€ (22.90/30ml)
  • ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ Σαμπουάν Στερεής Μορφής 70gr/13.50€ Full Size προϊόν
  • MOJITO Αφρόλουτρο με δυόσμο & lime να πω περίπου 7.00€ τα 60ml που παρέλαβα γιατί πωλείται με το κιλό & δεν μπορώ να υπολογίσω ακριβώς (30.00€/kg)
Για να μην τα πολυλογώ, αυτό το μικρό κουτάκι στοίχιζε περίπου 45.00€!!!! 
Θα μου πεις είναι Fresh Line που είναι λίγο ακριβά... ΟΚ, παρόλα αυτά περίμενα κάτι διαφορετικό και όχι προϊόντα μόνο από μία εταιρεία...


Χρησιμοποίησα μέχρι στιγμής το σαμπουάν ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ που είναι πολύ ιδιαίτερο, κάνει απαλό και πλούσιο αφρό και καθαρίζει σε βάθος τα μαλλιά. Για λάμψη είναι καλό αλλά για αναζωογόνηση δεν θα το πρότεινα καθώς αφήνει τα μαλλιά πολύ στιλπνά, ειδικά αν έχετε λεπτή τρίχα.Τα δικά μου μαλλιά ήταν τόσο ξηρά μετά την εφαρμογή που έκανα μάσκα γιατί ένιωθα ότι δεν θα μπορούσα καν να τα χτενίσω. Οφείλω να ομολογήσω όμως ότι είναι πολύ έξυπνο για ταξίδι, αφού δεν θα ανησυχήσετε αν θα χυθεί κάτι και σας λερώσει τη βαλίτσα. Εγκαταστάθηκε μόνιμα στο νεσεσέρ ταξιδιού μου!
Το MOJITO αφρόλουτρο είναι πολύ δροσιστικό, καλοκαιρινό & το χάρηκα στο πρωινό μου ντους καθώς με ξυπνάει ευχάριστα. Μου θυμίζει έντονα κάτι από Κορρέ ή Apivita αλλά δεν το έχω προσδιορίσει ακόμα... Θα το αγόραζα ξανά αν η τιμή του ήταν λίγο πιο προσιτή...
Το Body Sculpture ΑΦΡΟΔΙΤΗ είναι ένα προϊόν που με κέρδισε, διεγείρει τη λιπόλυση, καταπολεμά την κυτταρίτιδα & σμιλεύει τέλειες καμπύλες, όπως λέει στο φυλλάδιο! Εγώ ξέρω ότι καταλαβαίνεις σίγουρα το πιπέρι γιατί νιώθεις να καίγεσαι (ήπια) και είναι ευχάριστο στην υφή. Θα σας το πρότεινα σαν προϊόν & αν διαβάζει κάποια φίλη μου το blog, μπορείτε να μου το πάρετε δώρο στη γιορτή μου που πλησιάζει γιατί 40.90€ για την κανονική συσκευασία θα δυσκολευτώ να τα δώσω κορίτσια!!!! ;-)

Τα άλλα 2 προϊόντα τα χάρισα στη μαμά μου γιατί το μεν Body Splash είχε βαριά μυρωδιά για τα γούστα μου που μου θύμιζε ανδρική κολόνια (μάλλον λόγω του κέδρου), το δε αντηλιακό είναι εύχρηστο για την τσάντα της και ομολογώ ότι εγώ προτιμώ αντηλιακά με χρώμα και velvet υφές.

Όσο για τα "" που έγραψα στην αρχή στη λέξη "στοχευμένο" ερωτηματολόγιο έχω να παρατηρήσω ότι μάλλον αυτό το μήνα κανείς δεν ασχολήθηκε με τις προσωπικές μας προτιμήσεις. Εγώ για παράδειγμα συμπλήρωσα ότι προτιμώ τα προϊόντα μακιγιάζ και σε αυτό το κουτί δεν υπήρχε ούτε 1... Επίσης από άλλα blog που παρακολουθώ είδα ότι όλες παραλάβαμε τα ίδια ακριβώς κουτιά. Αν θέλετε τσεκάρετε κι εσείς κάποια από τα αγαπημένα μου ιστολόγια που παρέλαβαν το Glowbox και το παρουσίασαν με το δικό τους τρόπο. (κορίτσια σας κάνω tag αλλά αν υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα με ενημερώνετε και βγάζω άμεσα το link σας):
My Fabulous Diary
Beauty Diary by Alexandra
Fabulous and Glowing
Alternative beauty by maria

Αν θα αγοράσω ξανά Glowbox? Νομίζω πως θα δώσω άλλη μία ευκαιρία, να δω αν τελικά σε άλλο κουτί θα ακολουθήσουν το προφίλ ομορφιάς μου.

Σας είπα τα αρνητικά, σας είπα και τα θετικά, τα τελικά συμπεράσματα δικά σας.
Σας φιλώ & σας ετοιμάζω νέα ανάρτηση δίαιτας στο "My fat loss diary"!!!

xoxo
Κέλλυ

10 σχόλια:

  1. Πολυ ομορφη η παρουσιαση σου! Σ'ευχαριστω και για την αναφορα στην αναρτηση μου. θα περιμενω να διαβασω το post σου για τη διαιτα, ξεκινησα και εγω εδω και 2 εβδομαδες. Φιλακια:)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Καλή επιτυχία με τη δίαιτα!!! Σου συμπαραστέκομαι!!! Φιλάκια :-)

      Διαγραφή
  2. Πολύ αναλυτικό και εμπεριστατωμένο το post σου!
    Σε ευχαριστώ και πάλι για την αναφορά!

    Πολλά φιλιά,
    Μαρία από http://alternativebeautybymaria.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά Μαρία μου, καλή συνέχεια με το blog σου, πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  3. Ωραίο το άρθρο σου Κέλλυ μου, όντως όλες λάβατε τα ίδια ακριβώς προϊόντα, θα ήταν ωραίο να υπήρχε ποικιλία! Φιλιά πολλά :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σου πω την αλήθεια θα δώσω άλλη 1 ευκαιρία να δω αν θα λάβουν υπ'όψιν το ερωτηματολόγιο που συμπληρώνουμε & αν θα βάλουν τίποτα από μακιγιάζ που με ενδιαφέρει περισσότερο από τα καλλυντικά... Αν δω παρόμοιο περιεχόμενο θα είναι η τελευταία φορά που παραγγέλνω...

      Διαγραφή
  4. Κέλλυ μου καλά τα λες και συμφωνώ μαζι σου σε πολλα! καταρχην για το tag οχι απλα δεν με πειραζει αλλα ισα ισα ειναι τιμητικο,σε ευχαριστω(καθυστερημενα!) και απο εδω και επιφυλασσομαι να ανταποδωσω! οσο για τα κουτια οντως ερχονται σε ολες σχεδον τα ιδια...αυτο του Μαιου βεβαια ηταν ετσι σχεδιασμενο μιας και θα ηταν αφιερωμα στην fresh line και ολες πηραμε ακριβως τα ιδια πραγματακια! επισης με στεναχωρει οταν λαμβανω προιοντα που μου ειναι αχρηστα οπως κατι για βαμμενα μαλλια,ενω εχω γραψει πως δεν τα βαφω...ή μασκες που αναγραφουν κιολας οτι ΔΕΝ ειναι για ευαισθητες επιδερμιδες! μεχρι τωρα εχω χαρισει πολλα προιοντα σε φιλες μου...πλεον αυτο που κανω ειναι να μην παραγγελνω μεσως το κουτακι αλλα να περιμενω λιγο να δω τι εχει μεσα! στο παρελθον εχουν υπαρξει εξαιρετικα glowboX που η αξια τους εφτανε τα 80-90 ευρω και τα παιρναμε μονο με 12...τον τελευταιο καιρο το χαλασαν! ελπιζω να διαβαζουν τα σχολια μας και να βελτιωθουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Angie μου, δεν ξέρω γιατί, αλλά μου είχε στείλει το σχόλιο για εποπτεία και μόλις το είδα! Αυτό που αναφέρεις για τις ευαίσθητες επιδερμίδες το έχω παρατηρήσει ότι το αναφέρεις στις αναρτήσεις σου & πράγματι είναι πλύ ενοχλητικό να λαμβάνεις κάτι που απλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να χρησιμοποιήσεις!!! Τουλάχιστον μην χάνουμε το χρόνο μας συμπληρώνοντας ερωτηματολόγια... Εγώ του έδωσα και μία δεύτερη ευκαιρία, λόγω του "επετειακού" που θεώρησα τρομερή απογοήτευση (τους το έγραψα και στο fb και φυσικά απάντηση δεν πήρα...) Δείγμα Nuxe για πρόσωπο και σώμα.. απλά απαράδεκτο... Μάλλον θα ακολουθήσω την τακτική σου, να βλέπω τι παρέλαβαν τα άλλα κορίτσια και να παραγγέλνω, γιατί εδώ που τα λάμε με 14€ (συνυπολογίζω τα έξοδα αποτολής) πάω ένα παιδικό θέατρο με την κόρη μου & το απολαμβάνω περισσότερο!!! Καλό βράδυ!!!!

      Διαγραφή
  5. Πολύ όμορφη και αναλυτική η παρουσιάσή σου Κέλλυ μου!! Σε ευχαριστώ πολύ πολύ για την αναφορά! <3 Το σαμπουάν ακόμη δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά πλησιάζει η ώρα του..
    Το Body Splash το έχω ερωτευτεί..(μάλλον δεν έχουμε τα ίδια γούστα χαχα)
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ομολογώ ότι αν ήταν χειμώνας θα είχα διαφορετική άποψη για το body Splash.... Δεν ήταν άσχημη μυρωδιά, ίσως λίγο βαριά για εμένα...
      Περιμένω εντυπώσεις για το σαμπουάν!!!
      Φιλάκια!!!

      Διαγραφή

Copyright © by glamom.gr. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed By El Design