Image Map

Η νέα σειρά Hydragenist της Lierac. Εσείς τη δοκιμάσατε?


Μία όμορφη, ροζ καλημέρα σε κάθε beauty girl που διαβάζει το post.

Σήμερα ξεκινάμε τη μέρα μας πολύ όμορφα, καθώς η δοκιμή νέων προϊόντων με ανεβάζει ψυχολογικά & το να μοιράζομαι μαζί σας τις απόψεις μου μου φτιάχνει τη διάθεση!

Τι καλύτερο λοιπόν από το να σου φέρνουν το φάκελο με τα δείγματα της αγαπημένης Lierac και μέσα να βρίσκεις αυτή την νέα, ροζ, άκρως ακαταμάχητη σειρά Hydragenist.

Ήρθε λοιπόν και απευθύνεται σε όλες εμάς άνω των 30 που ξεκινάμε να αντιμετωπίζουμε τα πρώτα προβλήματα στην επιδερμίδα μας, την αφυδάτωση, την απώλεια πύκνωσης, τις πρώτες ρυτίδες.

Όπως ίσως γνωρίζετε, η Lierac δεν κατηγοριοποιεί τις σειρές περιποίησης βάσει της ηλικίας, δηλαδή  30+, 40+. 50+ όπως θα δείτε σε άλλες εταιρείες, αλλά βάσει της ανάγκης της κάθε επιδερμίδας.
Έτσι και η σειρά Hydragenist απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες που δεν είναι ψυχολογικά έτοιμες να στραφούν σε αντιγηραντικά προϊόντα, παρόλα αυτά μία απλή ενυδατική δεν είναι πια σε θέση να τις καλύψει.!

 Έτσι υπάρχει πλέον ένα προϊόν που προσφέρει την ενυδατική φροντίδα που ζητάμε και πολύ περισσότερα!




Ας δούμε όμως αναλυτικότερα τα 4 προϊόντα της σειράς:

1. Ενυδατική κρέμα για ξηρές έως πολύ ξηρές επιδερμίδες: Τη δοκίμασα και για το δικό μου δέρμα που είναι κανονικό προς μικτό ήταν λίγο βαριά ως προς το ότι δεν απορροφήθηκε πολύ άμεσα. Τη χρησιμοποίησα το βράδυ και ήταν ιδανική για την επιδερμίδα μου!
2. Ενυδατική ζελ-κρέμα: Για κανονικές-μικτές επιδερμίδες θα την βρείτε ιδανική, καθώς είναι εμπλουτισμένη με πούδρα ρυζιού για ματ αποτέλεσμα και θα σας επιτρέψει να βαφτείτε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.
3. Ενυδατικός ορός: Τον αγάπησα και θα μπορούσα άνετα να τον προτείνω και σαν κρέμα ημέρας σε λιπαρές επιδερμίδες γιατί΄πιστεύω ότι θα σας καλύψει απόλυτα! Εγώ τον εφάρμοσα το πρωί και το δέρμα μου ήταν άνετο για αρκετή ώρα, τον συνδύασα με την ζελ-κρέμα και το αποτέλεσμα με κάλυψε όλη την ημέρα.
4. Βάλσαμο για SOS ενυδάτωση: Προτείνεται είτε σαν κρέμα ημέρας για άκρως αφυδατωμένες επιδερμίδες, είτε σαν αγωγή-μάσκα. Το κράτησα να το χρησιμοποιήσω μετά το επόμενο μπάνιο στη θάλασσα σαν μάσκα και πιστεύω ότι το δέρμα μου θα αναζωογονηθεί πραγματικά!


Το καλύτερο στο κράτησα για το τέλος!
Το άρωμα τους είναι μαγικό, μεθυστικό και σε ταξιδεύει σε καλοκαιρινές βραδιές.
Κλείσε τα μάτια σου και θα βρεθείς σε ένα νησί με τις ανάμεικτες μυρωδιές του ροδόνερου, του γιασεμιού και της γαρδένιας να σε αγκαλιάζουν...
Απλά υπέροχο, δεν έχω λόγια, σου λέω μόνο ότι αν σου αρέσουν κι εσένα αυτά τα λουλούδια θα ερωτευτείς τη σειρά Hydragenist ...

Αν θες να τη δοκιμάσει κι εσύ, επικοινώνησε με τη Lierac στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook (ΕΔΩ), στείλε τους τα στοιχεία σου και θα λάβεις σε 1-2 ημέρες τα δικά σου δείγματα, όπως κι εγώ! Περιττό να πω σε αυτό το σημείο ότι το τμήμα marketing της Lierac είναι εξαιρετικό και ταχύτατο!

Θα με θυμηθείς, στο λέω!

Περιμένω τα σχόλια σου,
μέχρι την επόμενη ανάρτησή σε φιλώ,
να έχεις μια υπέροχη, λουλουδάτη ημέρα,
Κέλλυ.

2 σχόλια:

  1. Οι συσκευασίες τους είναι απλά τέλειες!! :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα & καλό μήνα!!!
      Πράγματι είναι τέλειες αλλά η μυρωδιά της με έχει κερδίσει! Θεωρώ ότι η Lierac είναι από τις κορυφαίες εταιρείες σε αυτό το κομμάτι!

      Διαγραφή

Copyright © by glamom.gr. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed By El Design