Image Map

HOT!!! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!! Νέο συνδρομητικό κουτί: Beauty & Euphoria pack. Έρχεται σύντομα!!!

Κορίτσια μου αγαπημένα τι κάνετε???

Όπως βλέπετε από τον τίτλο σας έχω μια πολύ HOT πληροφορία που θα μάθετε πρώτες από το Blog μου!!! Oh YES!!!

Δεν είναι ψέμα, δεν είναι φήμη, δεν είναι troll-άρισμα...

Είναι το νέο μας #project στο We love pharmacies και ετοιμάζεται να βγει στον αέρα μέσα στον Σεπτέμβριο (please cross your fingers!!!)

Το νέο μας συνδρομητικό κουτί λοιπόν, λέγεται Beauty & Euphoria pack και όπως καταλαβαίνετε στοχεύει όχι μόνο στην ομορφιά, αλλά και στην ευεξία! Γιατί μην ξεχνάτε ότι η εσωτερική μας λάμψη είναι αυτή που πραγματικά μας κάνει να ακτινοβολούμε!!!!

Δεν θα μπω σε διαδικασία σύγκρισης με κανένα από τα ήδη υπάρχοντα συνδρομητικά κουτιά, καθώς το Beauty & Euphoria pack δεν έρχεται κοντά σας για να προωθήσει συγκεκριμένα προϊόντα, ούτε για να σας πείσει να αγοράσετε κάτι από εμάς!

Γιατί δημιουργήθηκε?

Στόχος του site μας είναι η προβολή και η ενίσχυση του ελληνικού Φαρμακείου, όπως σας έχω αναφέρει και σε άλλα post. Από προσωπική εμπειρία, αλλά και από συζητήσεις, διαπιστώσαμε ότι κι εμείς, όπως αρκετοί καταναλωτές, εμπιστευόμαστε μεν τα Φαρμακεία για τις αγορές μας, δεν γνωρίζουμε όμως πολλά αξιόλογα προϊόντα που υπάρχουν στον χώρο αυτό. Φυσικά και δεν αναφερόμαστε μόνο στα καλλυντικά, αλλά και στα συμπληρώματα διατροφής, τις χειροποίητες κρέμες και πολλά άλλα προϊόντα που θα μπορούσαν να μας αναζωογονήσουν!
Είμαι σίγουρη, ότι κι εσείς έχετε μπει πολλές φορές στον πειρασμό να αγοράσετε ένα προϊόν που σας πρότειναν, όμως τελευταία στιγμή διστάσατε είτε γιατί δεν γνωρίζατε την συγκεκριμένη εταιρεία, είτε γιατί δεν υπήρχε δείγμα για να δοκιμάσετε πριν την αγορά σας. Μεταξύ μας, οι εταιρείες στο χώρο του Φαρμακείου δεν είναι πάντα large στη δειγματοδιανομή.... Έτσι γεννήθηκε η ιδέα του B.E.pack.... Δεν διεκδικούμε την πρωτοτυπία, αφού τα συνδρομητικά κουτιά ήρθαν από το εξωτερικό εδώ και μερικά χρόνια, με άκρως επιτυχημένη παρουσία στον χώρο των καλλυντικών.


Γιατί να μας επιλέξετε?

Γιατί σκεφτόμαστε σαν καταναλωτές! Η ομάδα του We love pharmacies αποτελείται από νέους ανθρώπους που ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν ένα αξιόπιστο προϊόν και να κερδίσουν τις εντυπώσεις! Όπως σας ανέφερα, οι επαναληπτικές αγορές των προϊόντων δεν θα γίνονται από το site μας (εκτός από κάποια Private Label προϊόντα), όμως εξασφαλίζουμε αποκλειστικά κουπόνια, που θα μπορείτε να εξαργυρώνετε σε καταστήματα της επιλογής σας!

Αν αναρωτιέστε για την τιμή του, δεν θέλουμε η τελική τιμή (πακέτο + έξοδα αποστολή + αντικαταβολή) να υπερβαίνει τα 20€. Γι αυτό και είμαστε σε διαπραγματεύσεις με εταιρείες courier, για να εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή προσφορά!
Τα προϊόντα που θα περιέχει θα είναι τουλάχιστον 5 σε κανονικό ή travel μέγεθος και πέραν αυτών μπορεί να υπάρχουν επιπλέον συμπληρωματικά δείγματα ή δώρα, μαζί με κουπόνια από τις εταιρείες για τις επόμενες αγορές σας!
Όσο για τη συχνότητά του, θα είναι 4 φορές το χρόνο (Seasonal), προσαρμοσμένο στις ανάγκες της κάθε εποχής. Και αυτό γιατί δεν θέλουμε να εξαναγκαστούμε σε πακέτα που μπορεί να μην μας ικανοποιούν, απλά και μόνο για να μη χάσουμε το μήνα... Ωστόσο, θα "βγαίνουν" κατά καιρούς Special packs σε περιορισμένο αριθμό που σίγουρα δε θα θέλετε να χάσετε!!!

Για να μείνετε ενημερωμένοι μην ξεχάσετε:
  • Εγγραφή στο Blog μου, όπου θα μαθαίνετε πρώτοι τα νέα για το B.E.pack
  • Εγγραφή στο newsletter του We love pharmacies
  • Like στις σελίδες μας στο Facebook (εδώ και εδώ αντίστοιχα)
Και φυσικά, μην ξεχάσετε να προβάλλετε το blog σας στο Blogger's corner, γράφοντας για εμάς!!!

Σας κίνησα το ενδιαφέρον?
Ελπίζω πως ναι!!!
Είμαι εδώ για να απαντήσω σε κάθε ερώτησή σας!!!

Και μην ξεχνάτε: Like it? - Share it!!!!!


Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!!!
Κέλλυ.

4 σχόλια:

  1. Πολύ ενδιαφέρουσα κίνηση! Καλή επιτυχία, εμείς οι λάτρεις των συνδρομητικων κουτιών αλλά και των δερμοκαλλυντικων είμαι σίγουρη ότι θα ενθουσιαστουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά προσπαθούμε πολύ να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να έχουμε συνεργασίες που θα αγαπηθούν από τους καταναλωτές! Η στήριξή σας, τα σχόλια και οι παρατηρήσεις σας είναι πολύ σημαντικά για όλους μας!!! Ευχαριστούμε για το share!!!

      Διαγραφή
  2. Πολυ πολυ ενδιαφερον, αναμενουμε λοιπον να δουμε την αρχη αλλά και την συνέχεια!! Καλη επιτυχια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!! Ευχαριστούμε πολύ!!! Εντυπωσιάζομαι από την ώρα που μου έγραψες το σχόλιο!! Καλή συνέχεια στην ημέρα σου!

      Διαγραφή

Copyright © by glamom.gr. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed By El Design