Image Map

Unboxing #1 Celebrity box by Βίκυ Χατζηβασιλείου

Μία μεγάλη καλησπέρα σε όλα τα beauty girls!

Όσες με παρακολουθείτε θα ξέρετε την αγάπη μου για τα συνδρομητικά & μη κουτιά ομορφιάς!

Έτσι λοιπόν, δεν θα μπορούσα να μην είμαι από τις πρώτες που θα έκαναν unboxing στο νέο Celebrity box του My beauty box  που υπογράφει η Βίκυ Χατζηβασιλείου!


Το νέο αυτό πακέτο (που δεν είναι συνδρομητικό), ήρθε κοντά μας σε 2 εκδοχές, με 6 ή 9 προϊόντα.
Τα 9 προϊόντα είναι τα 6 που περιέχει το μικρό πακέτο & 3 επιπλέον, οπότε ουσιαστικά θα δείτε και τις δύο εκδοχές! Περιττό να σας πω ότι ήταν full στα προϊόντα & δυσκολεύτηκα να τα βγάλω!

Για να μη σας κουράζω πάμε να τα δούμε μαζί:






Agnotis Cleansing Milk 200ml (19€)
Ένα γαλάκτωμα που έχω δοκιμάσει & έχω αγαπήσει! Ήρθε τη στιγμή ακριβώς που τελείωνε το γαλάκτωμα καθαρισμού προσώπου μου & πολύ το χάρηκα! Από τα γαλακτώματα που έχω αγαπήσει για την ελαφριά υφή του & την απαλότητα του, ταυτόχρονα όμως αφαιρεί αποτελεσματικά το μακιγιάζ από πρόσωπο & μάτια! Μου αρέσει γιατί δεν μου προκαλεί ερεθισμό & είναι κατάλληλο ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα δέρματα!


Gaia Αφρόλουτρο 250ml (5.75€) & Γαλάκτωμα σώματος  250ml (7.65€)Argan oil & citrus blossom
Για τα προϊόντα Gaia σας έχω κάνει εκτενή ανάλυση ΕΔΩ, αλλά και ΕΔΩ, ξέρετε λοιπόν την αγάπη μου, πόσο μάλλον όταν ένα αφρόλουτρο & ένα γαλάκτωμα σώματος εν όψη καλοκαιριού θα καταναλωθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα! Μου άρεσε επίσης η επιλογή του citrus blossom, καθώς θεωρώ ότι είναι η πιο "ανοιξιάτικη" από τις 3 της σειράς!

Sempre Viva σαπούνι 120gr (3.90€)
Ένα προϊόν που δεν είχε τύχει να δοκιμάσω & με ενθουσίασε! Μόλις άνοιξα τη συσκευασία η μυρωδιά του ήταν μοναδική, με έκανε να θέλω να το φάω & όχι να το χρησιμοποιήσω!! Με χαμομήλι & μέλι η σύνθεση του, κάτι που προδίδει η μοναδική εμφάνισή του! Μπήκε άμεσα σε χρήση, πιστεύω ότι θα είναι ιδανικό & για το πρόσωπο & για το σώμα! Το μπάνιο μου πάντως μοσχοβολάει!

Natural touch σφουγγάρι λούφα-πετσέτα (2,10€)
Επίσης ένα προϊόν που ήρθε "πάνω στην ώρα"! Χρησιμοποιώ όλο το χρόνο σφουγγάρια λούφας, κυρίως γιατί δεν έχω χρόνο για επιπλέον περιποίηση απολέπισης, αλλά και γιατί προτιμώ ένα φυσικό προϊόν σε σχέση με τα συνθετικά σφουγγάρια. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις λούφες, μπορείτε να διαβάσετε το σχετικό post από τις αρχές του blog μου ΕΔΩ

Και ολοκληρώνουμε με την κρέμα χεριών & σώματος της Ventus 80ml (2.25€)
Αν και συνήθως τη χρησιμοποιούμε ως κρέμα χεριών (έτσι γράφει και στο ενημερωτικό φυλλάδιο), πρόκειται για μία κρέμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο σώμα (διάβασε τη συσκευασία!).
Μάλλον εν όψει καλοκαιριού θα την κρατήσω περισσότερο για το σώμα, ειδικά επειδή η καλέντουλα που βρισκόταν στο δικό μου κουτί έχει μαλακτικές & καταπραϋντικές ιδιότητες! Μου αρέσει το μέγεθος της γιατί χωράει άνετα τσάντα, αλλά ταυτόχρονα με το βιδωτό καπάκι δεν υπάρχει κίνδυνος να ανοίξει!

Με αυτά τα 6 προϊόντα ολοκληρώνεται το Celebrity box. Συνολικά στοιχίζει 25€ και τα προϊόντα που περιέχει είναι όλα full size & συνολικής αξίας 40,65€, δηλαδή συνολικά μία έκπτωση περίπου 40%...
Επίσης να σου πω σε αυτό το σημείο ότι μπορείς αν θέλεις να επιλέξεις ανάμεσα στη λοσιόν ή το γαλάκτωμα καθαρισμού προσώπου.

Για ολοκληρωμένη περιποίηση λοιπόν, συνεχίζουμε στο MEGA box, δηλαδή στα επόμενα 3 προϊόντα:

Agnotis eye cream 15ml (26€)
Μου αρέσει πολύ η συγκεκριμένη κρέμα, καθώς την πρώτη φορά που την είχα χρησιμοποιήσει ένιωσα αμέσως ένα ήπιο "τράβηγμα" γύρω από τα μάτια. Ταυτόχρονα έχει πολύ απαλή υφή & απορροφάται γρήγορα! Πιστεύω ότι η μητέρα μου θα την αγαπήσει, αφού θα της την χαρίσω, βλέπετε εγώ έχω αυτή τη στιγμή κρέμα για τα μάτια!

Agnotis μαξιλαράκι ξεκούρασης ματιών (14.20€)
Το έχω ξαναχρησιμοποιήσει μέχρι που πια τα βότανα σταμάτησαν να μυρίζουν! Χαίρομαι που τα ξαναβρήκα, καθώς είναι μεν αγαπημένο προϊόν αλλά δεν νομίζω να έδινα 15€ για να το αγοράσω & πάλι! Αν το έχετε κι εσείς, μπορείτε να το βάλετε για λίγη ώρα πάνω από ένα κατσαρολάκι που βράζει. Ο ατμός θα "ενεργοποιήσει" τα βότανα & θα αναδείξει όλα τα αρώματα!

Luffas Gaia Σφουγγαράκια προσώπου Λούφας 2τεμ (4τεμ./2.95€)
Μην σας φαίνονται σκληρά, μαλακώνουν ιδιαίτερα με το νερό! Αν χρησιμοποιείται κι εσείς υγρό σαπούνι για το πρόσωπό σας θα το ευχαριστηθείτε ιδιαίτερα αυτό το σφουγγαράκι! Επίσης χρησιμοποιήστε το για να αφαιρέσετε με νερό τις μάσκες προσώπου!

Το κόστος των τριών αυτών προϊόντων είναι σχεδόν 42€ από μόνο του, όμως το αποκτάτε με 18€ επιπλέον. Ουσιαστικά αν το υπολογίσετε είναι 15€ επιπλέον, γιατί με το MEGA box έχετε δωρεάν έξοδα αποστολής, ενώ με το απλό Box όχι (τα δωρεάν έξοδα αποστολής στο my beauty box είναι για αγορές άνω των 35€)

Πως σας φάνηκαν λοιπόν τα προϊόντα?
Το design του πακέτου?
Εγώ σίγουρα θα το κρατήσω όπως και τα προηγούμενα, για αποθήκευση μικροπραγμάτων!

Περιμένω τα σχόλια σας!
Κέλλυ
xxx

2 σχόλια:

  1. Και το design και τα προϊόντα που επιλέχθηκαν μου άρεσαν πολύ!
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Καραμέλα (πού γλυκο ονομα!).
      Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου! :-)
      Το έχεις πάρει κι εσύ?

      Διαγραφή

Copyright © by glamom.gr. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed By El Design