Image Map

Αναπνεύστε καλύτερα!!!

Καλημέρα & καλή εβδομάδα!!!!

Έχω περάσει ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο γιατί η μικρούλα μου είναι μπουκωμένη & δυσκολεύεται να κοιμηθεί... Όλες οι μαμάδες με καταλαβαίνετε, δεν μπορεί να μην έχετε περάσει κάτι παρόμοιο κάποια στιγμή!!! Ευτυχώς υπάρχει κάτι πολύ απλό που μπορείτε να κάνετε για να ανακουφίσετε το μωράκι σας & να το βοηθήσετε να αναπνέει καλύτερα, το εφάρμοσα το δεύτερο βράδυ και πραγματικά πέτυχε!!!!

Μέσα σε ένα μπολ με νερό ρίξτε λίγες σταγόνες αιθέριο έλαιο ευκαλύπτου. Ακουμπήστε το επάνω στο καλοριφέρ και αφήστε το να εξατμιστεί! Τόσο απλά!!!! Ιδανικά χρησιμοποιήστε πυρίμαχο μπολ (εγώ έβαλα ένα πολύ όμορφο χρωματιστό που είχα κρατήσει από ένα σουφλέ σοκολάτας)!!!
Οι ιδιότητες του ευκάλυπτου είναι ευεργετικές για το αναπνευστικό μας σύστημα & όχι μόνο! Εγώ χρησιμοποίησα το αιθέριο έλαιο του Κορρέ που σας παρουσιάζω, αλλά ευτυχώς υπάρχουν πια πολλές εταιρείες με αιθέρια έλαια, οπότε επιλέγετε όποια θέλετε εσείς!!! ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να συγκρίνετε τιμές προϊόντων πρέπει να συγκρίνετε και ποσότητες γιατί δεν βγάζουν όλες οι εταιρείες ίδιες ποσότητες σε ml.

Π.Λ.Τ.: 7,25€ η συσκευασία των 10ml

Clever Tip: Αν είστε από τις τυχερές που έχετε κάπου κοντά σας δέντρο Ευκάλυπτου, μπορείτε να κόψετε κλαριά και να τα δέσετε κοντά σε κάποια πηγή θερμότητας για να εξατμίζονται. Καλύψτε τα με τούλι ή σίτα και δέστε έναν ωραίο φιόγκο. Έτσι δε θα χρειάζεται να μαζεύετε αποξηραμμένα κομμάτια από φύλλα που μπορεί να σκορπίσουν σε όλο το σπίτι! Στολίστε το τούλι με στρας που θα κολλήσετε με θερμοκόλλα και θα έχετε διακοσμήσει έτσι μια όμορφη γωνιά!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © by glamom.gr. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed By El Design