Image Map

Το πρώτο μου βραβείο!!!!!

Μια μεγάλη καλησπέρα σε όλους!!!

Έχω πολύ καιρό να δημοσιεύσω κάτι λόγω ανωτέρας βίας, λίγο η περίοδος του Πάσχα, μετά αρρώστησε & η κορούλα μου, έπεσαν & 2 εφημερίες.... Όλα μαζί! 
Όμως το είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι το πρώτο πράγμα που θα έγραφα θα ήταν για το πρώτο μου βραβείο!!!! Πραγματικά νιώθω πολύ περήφανη & χαρούμενη & γι αυτό ευχαριστώ πάααρα πολύ την "καλή μου νεράιδα" Ντίνα που έχει το Blog http://thebeautyfairyblog.blogspot.gr !!! Ένα μπλογκ που παρακολουθώ ανελλιπώς καθώς μου αρέσει ιδιαίτερα ο τροπός γραφής της και η φρεσκάδα της!!!


Κανόνες :
1. Πρέπει να αναφέρεις ποιος σου χάρισε το βραβείο και να τον ευχαριστήσεις.
2. Πρέπει να απαντήσεις στις ερωτήσεις.
3. Πρέπει να δώσεις και συ με τη σειρά σου το βραβείο σε 11 blogs με λιγότερους από 200 αναγνώστες
4. Πρέπει να ενημερώσεις τα blogs στα οποία έδωσες το βραβείο.
5. Πρέπει να ακολουθήσεις το blog που σου το έδωσε.

Ερωτήσεις :
1. Τι σας οδήγησε να ξεκινήσετε το blog σας?
2. Ποιο είναι το θέμα του blog σας? Με τι ασχολείται?
3. Από που βρίσκετε την έμπνευσή σας?
4. Σχεδιάζετε από πριν το περιεχόμενο του blog σας?
5. Έχετε νέες ιδέες για το blog σας?
6. Πόσο χρόνο αφιερώνετε στο blog σας?
7. Ποια είναι η καλύτερη στιγμή για σας να δημιουργήσετε?
8. Τι θα θέλατε να ξέρει ο κόσμος για σας?
9. Ποια είναι τα χόμπι σας?

Απαντήσεις :
1. Ψάχνοντας για διάφορα γυναικεία θέματα σε άλλα blog, είτε σχετικά με ομορφιά, είτε με παιδιά ή με έξυπνες συμβουλές για το σπίτι, πολλές φορές χανόμουν.... Έτσι λοιπόν είπα να προσπαθήσω να συγκεντρώσω διάφορα τέτοια θεματάκια σε ένα γυναικείο blog, πάντα βέβαια με την ανταλλαγή απόψεων & τις συμβουλές άλλων γυναικών!!!

2. Ασχολείται με ότι μπορεί να ενδιαφέρει μια σύγχρονη γυναίκα που πλέον καλείται να είναι: μαμά, εργαζόμενη, σύζυγος, φίλη, νοικοκυρά & πάνω απ' όλα ΓΥΝΑΙΚΑ!!!!

3. Μέσα από το φαρμακείο που δουλεύω έχω την ευκαιρία να πάω σε εκπαιδευτικά σεμινάρια εταιρειών, να δοκιμάζω πολλά προϊόντα & να ενημερώνομαι για νέα προϊόντα αλλά και για ελλείψεις ή καταργήσεις προϊόντων. Είναι λοιπόν χαρά μου, όταν μπορώ έγκυρα να ενημερώνω όσους ψάχνουν απάντηση σε κάτι & δεν ξέρουν που να απευθυνθούν. Επίσης παίρνω ιδέες από αυτά που με ρωτούν οι καταναλωτές & έχω έτσι την ευκαιρία να σχολιάσω θέματα που μέχρι τώρα δεν είχα σκεφτεί.

4. Όχι, προσπαθώ πάντα να είμαι αυθόρμητη & να γράφω τη γνώμη μου ανεπηρέαστα. 

5. Προσπαθώ πάντα να βρίσκω νέες ιδέες & πάντα ψάχνω τρόπους για να κάνω το "κάτι διαφορετικό". Δε θέλω να είναι απλά ένα μπλογκ με κριτικές προϊόντων, προσπαθώ να γράφω για θέματα καθημερινά που με προβληματίζουν κι εμένα...

6. Προσπαθώ πραγματικά να αφιερώνω χρόνο στο μπλογκ μου γιατί είναι κάτι εντελώς προσωπικό & μου προσφέρει την ικανοποίηση ότι κάνω κάτι δικό μου. Όμως ο ελεύθερός μου χρόνος δεν είναι πολύς καθώς δουλεύω ωράριο καταστημάτων ( και από 1 Ιουνίου ακόμα καλύτερα!!! Θα δουλεύω κάθε μέρα 08:30-14:00 & 17:30-21:00 & Σάββατο ως το μεσημέρι :-(  ), τις ελάχιστες ελεύθερες ώρες μου τις αφιερώνω στο μεγάλο & το μικρό - ηλικιακά- έρωτα της ζωής μου, τον άντρα μου & την 16 μηνών κορούλα μου. Όπως λοιπόν καταλαβαίνετε, δεν αφιερώνω πουθενά το χρόνο που θα ήθελα, εκτός απ'τη δουλειά....

7. Δεν έχει να κάνει με τη χρονική στιγμή αλλά με την ψυχική ηρεμία, γι αυτό θα πω "στις διακοπές"!

8. Δύσκολη ερώτηση... Ποτέ δε με ενδιέφερε η γνώμη του κόσμου, πάντα έκανα αυτό που εγώ πίστευα. Οπότε θα ήθελα απλά να μπορώ μέσα από αυτά που γράφω να παρουσιάσω ένα μικρό κομμάτι του εαυτού μου.

9. Η αλήθεια είναι ότι λατρεύω το θέατρο αλλά έχω πολύ καιρό να δω παράσταση. Επίσης μου αρέσουν πολύ οι εκδρομές & τα ταξίδια, εντός & εκτός Ελλάδος. Δεν είμαι πολύ fun της γυμναστικής αλλά μου αρέσουν ιδιαίτερα οι λάτιν χοροί & το σκι. Τέλος έχω ένα "κρυφό ταλέντο" στο τραγούδι, που ευτυχώς έχω αποκαλύψει μόνο στο καραόκε του σπιτιού μου μπροστά στην οικογένειά μου & σε λίγους φίλους, άντε και 1-2 φορές σε καραόκε μπαρ... 

Νομίζω πλεον ότι έχω εκτεθεί αρκετά οπότε & μπορώ να δώσω με τη σειρά μου το βραβείο στα παρακάτω blog:

1.http://foteiniliakadamou.blogspot.gr/
2.http://myownkallisblog.blogspot.gr/
3.http://itsallaboutbeautybydemyfil.blogspot.gr/
4.http://getalocalife.blogspot.gr/
5.http://emarchi.blogspot.gr/
6.http://bellatrixxkiddo.blogspot.gr/
7.http://pineliesstoprosopo.blogspot.gr/
8.http://cretangastronomy.blogspot.gr/
9.http://laourasbeautyblog.blogspot.gr/
10.http://beautyandfashiondowntown.blogspot.gr/
11. http://toothfairygardy.blogspot.gr/

Και ναι, θα το παραδεχτώ, δεν τήρησα πιστά τον κανόνα νούμερο 3, όμως πραγματικά τα βραβεία πήγαν σε υπέροχα Blogs! Αν δε με πιστεύετε δείτε το & μόνες σας!!!!

Πολλά πολλά φιλιά,
Κέλλυ!!!!

8 σχόλια:

  1. Καλέ ευχαριστώ πολύ για το βραβείο, αν και δεν τήρησες τον κανόνα νο.3!! χεχεχεχε Να είσαι καλά Κέλλυ!! Νομίζω μέσα από τις ερωτήσεις σε γνωρίσαμε καλύτερα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι δεν τον τήρησα!!! Είναι ο πιο δύσκολος κανόνας... Όμως νομίζω ότι όλα τα μπλογκ που πήραν βραβείο το άξιζαν και με το παραπάνω!!!!

      Διαγραφή
  2. Πολύ ωραίες απαντήσεις και σε ευχαριστώ ειλικρινά πάρα πολύ! :)
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!Με την πρώτη ευκαιρία θα κάνω ένα ποστ και θα δωρίσω κι εγώ το όμορφο δωράκι σε άλλα blog!!Φιλάκια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σας ευχαριστώ πολύ όλες για τα όμορφα σχόλια σας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σ' ευχαριστώ πολύ Κέλλυ μου για τα καλά σου λόγια!! Υπέροχο το post!! Φιλάκιααα πολλάαααα!!! :) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άργησα λίγο να το γράψω αλλά τα είπα όλα μαζεμένα!!!!! Πολλά φιλιά κι από εμένα!!!!

      Διαγραφή

Copyright © by glamom.gr. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed By El Design