Image Map

Το αιθέριο κουτί! Review #1

Σε μπέρδεψα beauty μου?

Όχι, δεν πρόκειται για κάποιο κουτί με αιθέρια έλαια, ούτε ξεπροβάλλει κάποια αιθέρια ύπαρξη!
Είναι το κουτί που ήρθε την Τρίτη το μεσημέρι στην πόρτα μου με όλα αυτά τα αιθέρια προϊόντα!

Ναι, καλά μάντεψες, είχα κι εγώ δεματάκι με τα Gaia Ethereal Beauty προϊόντα από την DMB HELLAS Products.Ομολογώ ότι ο courrier με πέτυχε σε εκπληκτική κατάσταση, με 38 πυρετό & ένα μωρό στην αγκαλιά, έτοιμη να καταρρεύσω. Γι αυτό και το κουτί το άνοιξα με μια μικρή χρονοκαθυστέρηση, γιατί όταν έχεις τόσα νέα προϊόντα για δοκιμή πρέπει να έχεις και την κατάλληλη διάθεση.

Έτσι λοιπόν μετά από μία ημέρα αναμονής & σε πολύ καλύτερη κατάσταση άνοιξα το αιθέριο κουτί!
Το πρώτο που μου τράβηξε την προσοχή είναι το λιτό, αλλά πολύ προσεγμένο στυλ των προϊόντων. Το όνομα Γαία δεν θα μπορούσε παρά να παραπέμπει στα γήινα χρώματα & την ομοιομορφία της σειράς και φυσικά στο logo της μπροσούρας "Experience the luxury of Greek nature".
Η δικιά μου luxury experience περιείχε 2 Shower Gel, 2 λαδάκια μασάζ, 1 κρέμα χεριών, 1 κρέμα ποδιών, 1 κρέμα ημέρας 24ωρης ενυδάτωσης, 1 κρέμα νύχτας αντιρυτιδική, 1 μάσκα μαλλιών, 1 Body butter & 1 Body Scrub.

Γιατί το πρώτο που πρέπει να σας τονίσω είναι ότι τα προϊόντα είναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ! Και φυσικά ξέρετε ότι υποστηρίζω 100% τα ελληνικά προϊόντα, πόσο μάλλον όταν είναι ποιοτικά και με πολύ καλή σχέση ποιότητας-ποσότητας-τιμής.

Κάνοντας λοιπόν τον μικρό μου έλεγχο, νομίζω ότι τα προϊόντα Gaia Ethereal Beauty πραγματικά αξίζουν και θα σου πω το γιατί:

Ποιότητα

Πρόκειται για φυσικά καλλυντικά με βάση το Ελληνικό ελαιόλαδο & το φυστίκι. Το βιολογικό λάδι ελιάς περιέχει βιταμίνες Ε&Α και είναι γνωστό για την προστασία και την ενυδάτωση, ενώ παράλληλα θρέφει το δέρμα. Ομοίως και το έλαιο φυστικιού που είναι γνωστό για τις μαλακτικές & ενυδατικές του ιδιότητες. Φυσικά μέσα στα υπόλοιπα συστατικά ξεχωρίζω το έλαιο Άργκαν, το εκχύλισμα ροδιού, το Ιπποφαές, το γιαούρτι, το σιτάρι, την καλέντουλα, το μετάξι, το αμυγδαλέλαιο, το έλαιο Jojoba, την προβιταμίνη Β5. Θέλετε κι άλλα?
Και επειδή ξέρετε τη μανία μου ως μαμά & δει θηλάζουσα, δεν θα έβαζα ποτέ κάτι επάνω μου που μπορεί να μην ήταν κατάλληλο για εμένα ή το μωρό. Τα συγκεκριμένα όμως προϊόντα θα τα δοκιμάσω το συντομότερο!

Ποσότητα - Τιμή

Επειδή καλά όλα αυτά αλλά η τιμή στα φυσικά καλλυντικά & ειδικά όπου ακούμε "βιολογικό" χτυπάει λίγο παραπάνω, είπα να το ψάξω λίγο... Φυσικά από την εταιρεία με ενημέρωσαν για τις ισχύουσες λιανικές τιμές που βρήκα ιδιαίτερα λογικές και προσιτές. Πες μου κι εσύ:
Shower Gel 250ml: 5.75€
Body Butter 250ml & Body Scrub 250ml: 8.15€
Body Oil 200ml: 8.60€
Κρέμα χεριών 200ml (!): 7.35€
Κρέμα ποδιών 200ml (!) & Μάσκα μαλλιών 200ml : 7.65€
Κρέμα ημέρας 50ml: 13.45€ (!)
Κρέμα νύχτας αντιρυτιδική 50ml: 13.75€(!)

Πιστεύω ότι στα σημεία με (!) η σχέση ποσότητα τιμής είναι από τις πλέον ανταγωνιστικές, τι λες?

Αφού σου έκανα μία εισαγωγή λοιπόν για τα προϊόντα θα ακολουθήσει 1 ή περισσότερα post μετά από λίγες ημέρες δοκιμής για να σου πω αν τελικά τα προϊόντα είναι τόσο καλά όσο φαίνονται!
Και ξέρεις ότι πάντα σου μιλάω ειλικρινά, οπότε θα επιστρέψω σύντομα με άποψη!
Στο μόνο που δεν μπόρεσα να αντισταθώ ήταν στο να τα μυρίσω & μπορώ να σου πω ότι ήδη ξεχώρισα μία από τις τρεις διαφορετικές σειρές (Natural, Pomegranate & Almond milk, Argan oil & Citrus blossom), δεν θα σου αποκαλύψω όμως ποια σε αυτό το post!

Αν στο μεταξύ έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προϊόντα θα χαρώ να μου αφήσεις σχόλιο!!!

Εν αναμονή λοιπόν my beauties!

5 σχόλια:

  1. έχω δοκιμάσει το αφρόλουτρο, το λάδι σώματος, την κρέμα χεριών, το scrub, την κρέμα ποδιών.... ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημερα Νεκταρία! Ξεκίνησα κι εγώ να δοκιμάζω κάποια από αυτά και έχω ήδη πολύ θετικές εντυπώσεις! Θα περάσω από το blog σου να κρυφοκοιτάξω αν έχεις γράψει review για αυτά που δεν έχω δοκιμάσει ακόμα!!!

      Διαγραφή
  2. Το λάδι σώματος στη μυρωδιά pomegranate & almond milk και την κρέμα ποδιών στη μυρωδιά natural τα έχω λιώσει, μου αρέσουν πάρα πολύ! Να τα χαρείς όλα Κέλλυ μου! Φιλάκια πολλά :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα & καλό μήνα Σταυρούλα μου! Οι μυρωδιές που αναφέρεις είναι εκπληκτικές αν & έχω ερωτευτεί το scrub σώματος & την κρέμα ημέρας!!! Πάντως είναι όλα εξαιρετικά προϊόντα, δηλώνω fun!

      Διαγραφή
    2. Τα υπόλοιπα δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα, προς το παρόν έχω κολλήσει μ'αυτά τα 2 που ανέφερα! Και εγώ δηλώνω φαν! x

      Διαγραφή

Copyright © by glamom.gr. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed By El Design