Image Map

Δοκιμάζοντας τα βερνίκια νυχιών Vinylux

Καλή εβδομάδα beauties μου!!!

Έχουμε καιρό να τα πούμε, όσες από εσάς έχετε παιδάκια με καταλαβαίνετε... Λίγο θάλασσα, κανένα παιδικό πάρτι, που να μας κρατήσει πια το σπίτι και ο υπολογιστής!!!!

Όμως αυτή την ανάρτηση δεν μπορούσα να μην την κάνω, καθώς αφορά κάποια προϊόντα που κέρδισα (Yeah!!!) την προηγούμενη εβδομάδα από το διαγωνισμό ενός αγαπημένου μου blog.
Το Blog "fairymakeuptales.blogspot.gr" και η γλυκύτατη Μαίρη, είχε ένα διαγωνισμό για τα βερνίκια νυχιών Vinylux. Για το "νεραϊδένιο" Blog της Μαίρης νομίζω πως δεν χρειάζεται να σας πω πολλά, καθώς πιστεύω ότι ακόμα και αν δεν το ξέρετε, αν το επισκεφθείτε έστω και μία φορά θα κολλήσετε γιατί πραγματικά διαφέρει από το σύνολο!!! 

Πάμε λοιπόν να δείτε τι κέρδισα! 
Το όνομά τους : VINYLUX!!! Είναι 2 από τα 6 νέα χρώματα της σειράς Garden Muse της εταιρείας CND VINYLUX. Μαζί παρέλαβα και το weekly top coat, για να διατηρεί το χρώμα στα νύχια μου άψογο για 1 εβδομάδα!

Και επειδή έχει σημασία και το περιτύλιγμα, δείτε πως έφτασε το πακετάκι μου!!!


Τα βερνίκια Vinylux βασίζονται σε μία τεχνολογία παρόμοια με του ημιμόνιμου μανικιούρ, χωρίς όμως να μπαίνουν σε λάμπα και κατά συνέπεια διαρκούν λιγότερο. Έχουν την ιδιότητα να πολυμερίζονται με το φως του ήλιου και η διάρκεια τους να ξεπερνά τις 7 μέρες!



Εγώ μετά από ελάχιστο χρόνο που ξέκλεψα, κατάφερα να κόψω και να λιμάρω τα νύχια μου, ώστε επιτέλους να μπορέσω να δοκιμάσω τα νέα μου υπέροχα, χρωματιστά βερνίκια!
Δείτε λοιπόν το χτεσινό αποτέλεσμα, με μόνο 1 πέρασμα χρώματος & Top coat: 


Σήμερα πέρασαν και από το crash-test "τρίβουμε πυρέξ με σύρμα" και παρέμειναν ΑΨΟΓΑ!!!!
Φυσικά για το αποτέλεσμα, πρέπει να ευχαριστήσω και τη φίλη μου Δώρα Σπανού, που έδωσε επαγγελματικό αποτέλεσμα στα απεριποίητο χεράκι μου! Σύντομα θα σας την παρουσιάσω, μαζί με την υπέροχη δουλειά της σε μακιγιάζ και μανικιούρ.... 

Εσείς τα έχετε δοκιμάσει?
Πως σας φάνηκαν και πόσο σας κράτησαν?

Να περνάτε όμορφα,
πολλά φιλιά,
Κέλλυ... 

6 σχόλια:

  1. Δεν έχω λόγια....τι ομορφα που τα λες...ευχαριστω πάρα πολά...και χαίρομαι απίστευτα που σου άρεσαν τα βερνίκια! Νομίζω ότι είναι από τα top της αγοράς στην κατηγορία τους!!! Καλη συνέχεια στο καλοκαίρι σου κορίτσι!!! Ευχαριστω για την αναφορα, την αναρτηση..και όλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αναφορά ήταν το λιγότερο & δεν υπερβάλλω καθόλου, έχεις εξαιρετικό blog! Επίσης είναι πολύ σημαντικό που φαίνεται ότι εκτός από τα προϊόντα που δοκιμάζεις, εξασφαλίζεις και για εμάς, τις λιγότερο γνωστές bloggers, την ευκαιρία να κερδίζουμε & να δοκιμάζουμε νέα προϊόντα!!!!

      Καλό καλοκαίρι και σε σένα, θα τα λέμε!!!

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Είναι πράγματι πολύ όμορφα χρώματα, σίγουρα όμως με κέερδισε η υφή τους και το τελικό αποτέλεσμα!
      Σου εύχομαι να τα δοκιμάσεις σύντομα!

      Διαγραφή
  3. τι ομορφα χρωματα και τοσο καλη διαρκεια! τα βλεπω συνεχεια,θελω απελπισμενα να τα δοκιμασω μιας και ειμαι μανιακη του μανικιουρ αλλα δεν ετυχε ποτε μου να τα βρω!!!!! να τα χαρεις ολα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Angie μου! Τα χρώματα είναι πολύ καλοκαιινά και ακόμα και σήμερα, 5 μέρες μετά, δεν έχουν χάσει τη λάμψη τους! Πραγματικά η απόδοσή τους θυμίζει ημιμόνιμο που έκανα σε μανικιουρίστα, βέβαια με λιγότερη διάρκεια. Ωστόσο δεν με ενοχλεί καθόλου η διάρκεια της 1 εβδομάδας, γιατί μου αρέσει να ανανεώνομαι! Αν τα βρεις αξίζι να τα δοκιμάσεις!!! Πολλά φιλιά!!!

      Διαγραφή

Copyright © by glamom.gr. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed By El Design