Image Map

Η τέλεια βάπτιση!!!

Ένα post αφιερωμένο στις μαμάδες...


Σήμερα έχω τη διάθεση να μοιραστώ μαζί σας μία από τις ιδιαίτερες στιγμές της ζωή μου, τη βάπτιση του γιου μου που έγινε στις 19/09/2015, την ημέρα των πρώτων γενεθλίων του.

Όπως κάθε μαμά, έτσι κι εγώ ήθελα η ημέρα αυτή να είναι όμορφη & ξεχωριστή, όπως τελικά και έγινε... Οφείλω μάλιστα να ομολογήσω ότι ήταν μακράν καλύτερη απ' ότι περίμενα!

Για να είναι όμως όλα όπως τα είχα φανταστεί-σχεδιάσει, βοήθησαν κάποια άτομα που θέλω μέσα από τη σελίδα μου να σας παρουσιάσω, αλλά και να ευχαριστήσω δημόσια!

Θα ξεκινήσω από την Αλεξάνδρα του Mama's fondants που επιμελήθηκε τα κεράσματα που είχαμε στο τραπέζι. Την έχετε γνωρίσει μέσω της συνέντευξης που μας έχει δώσει (εδώ) και αν δεν την έχετε διαβάσει, να σας ενημερώσει ότι φτιάχνει με αγάπη και αγνά υλικά τα νοστιμότερα μαρεγκάκια που έχετε δοκιμάσει!!! Και εκτός από υπέροχη γεύση της επιλογής σας (βανίλια, λεμόνι, πορτοκάλι, κα) έχει και υπέροχα χρώματα!
Ρίξτε μια ματιά στο site της ή στη σελίδα της στο facebook (εδώ) για υπέροχα κεράσματα, αλλά και λαχταριστά cup cakes!

Δείτε εδώ τη δικιά μας επιλογή:



Θα συνεχίσω με την παρουσίαση των ξεχωριστών βαπτιστικών, που επιμελήθηκε με μεράκι η αγαπημένη μου Ρένα από το Xirotexnoirini.

Δείτε λοιπόν όλα τα χειροποίητα κομμάτια που στόλισαν τη βάπτιση του μικρού μας!!! Το κουτί, η λαμπάδα, το μπουκάλι για το λάδι, τα μαρτυρικά...

Μοντέρνα, με μία vintage πινελιά, σε χρώματα συνδυασμένα με έναν μοναδικό τρόπο.

Επισκεφθείτε το Blog Xirotexnoirini ή τη σελίδα της στο facebook (εδώ) για να δείτε περισσότερες χειροποίητες δημιουργίες.

Θα βρείτε εκτός από βαπτιστικά, χειροποίητα κοσμήματα και αξεσουάρ, λαμπάδες, κατασκευές, ιδέες για διακόσμηση και ένα σωρό άλλες ξεχωριστές προτάσεις!




Με συνέπεια και επαγγελματισμό, αλλά και με φαντασία και πρωτοτυπία, θα κάνει μοναδική κάθε στιγμή της ζωή σας!




















Φυσικά, στο σημείο αυτό, θα πρέπει να ευχαριστήσω 3 πολύ αγαπημένα μου πρόσωπα, τη μαμά μου, τη θεία μου και την γιαγιά μου (!) -Girl power- που με βοήθησαν με τις μπομπονιέρες που ετοιμάσαμε με πολλή αγάπη για τους λίγους αλλά αγαπημένους καλεσμένους μας!


Πολύ σύντομα σας ετοιμάζω post για όσους επιμελήθηκαν την εμφάνισή μου και με έβγαλαν ασπροπρόσωπη όλο το βράδυ. Δώρα (make up Artist) & Κατερίνα (Hair stylist) έρχεται η σειρά σας!

Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλια σας και να απαντήσω σε οτιδήποτε θέλετε!!!

Καλό βράδυ,

Κέλλυ.





4 σχόλια:

  1. Πάντα με τα καλά σου λόγια. Σε ευχαριστούμε από καρδιάς για όλα. Ευχαρίστησή μας να συνεργαζόμαστε με ευδιάθετους ανθρώπους. Ευχόμαστε πάντα να είστε καλά και να χαίρεσαι την οικογένειά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κελλάκι μ! Εμείς ευχαριστούμε! Χαίρομαι ιδιαίτερα που ευχαριστηθήκατε εκείνη τη μέρα και την απολάυσατε στο έπακρό και χαίρομαι που μπορεσα και εγώ να βάλω ένα λιθαράκι στο να περάσει η βάπτιση του Κλεανθη στην ιστορία γευστικα και ανεπανάληπτα! Σας φιλώ πολύ

    Αλεξάνδρα Mama's fondants

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να σου ζήσει! Όλες οι επιλογές φαίνονται πολύ όμορφες :)

    Φιλάκια πολλά,
    www.beautyydust.blogspot.gr ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγγελική μου σε ευχαριστώ πολύ! Είμαι πολύ τυχερή που τα κορίτσια έβαλαν όλη τους την αγάπη στις δημιουργίες τους και έκαναν ξεχωριστή αυτή τη στιγμή μας!!!

      Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή

Copyright © by glamom.gr. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed By El Design