Image Map

Καλή χρονιά με καλές αγορές!!!


Καλημέρα & καλή χρονιά και από εμένα!!!
Με κάποιες από εσάς τα έχουμε ήδη πει μέσα από τα δικά σας blog, ήρθε όμως και η ώρα για την πρώτη ανάρτηση του 2016 & από εμένα!

Με αγορές λοιπόν ξεκίνησα το 2016 & πήρα πολύχρωμα και όμορφα πράγματα για όλη την οικογένεια! Τις αγορές μου τις έκανα από το www.welovepharmacies.com από το οποίο σας  παρουσίασα πρόσφατα τα νέα κουτιά με προϊόντα ομορφιάς που μπορείτε να δείτε ΕΔΩ αν δεν τα έχετε ήδη γνωρίσει! 

Έτσι λοιπόν, είπα να εκμεταλλευτώ τον εκπτωτικό κωδικό που είχαν στο τελευταίο Beauty & Euphoria pack με -15% στα προϊόντα του site και να αγοράσω  κάποια πραγματάκια που είχα βάλει στο μάτι εδώ και καιρό!

Σας τα δείχνω σύντομα και πιο αναλυτικά θα σας μιλήσω μόλις δοκιμαστούν!

Ξεκινάω με το Kativa Alisado Brasileno (30€), ένα προϊόν που υπόσχεται ίσια μαλλιά για 10 εβδομάδες (2,5 μήνες) και παράλληλα τα περιποιείται αντί να τα φθείρει! Χωρίς φορμαλδεΰδη & ενισχυμένο με κερατίνη, ενυδατώνει & αναδομεί τα μαλλιά, ενώ μειώνει το φριζάρισμα! Ανυπομονώ να το δοκιμάσω!!!

Tangle Mouse (18€), γνωστή σε όλες φαντάζομαι, η αντιστατική βούρτσα εμπνευσμένη από το ποντίκι του υπολογιστή! Ένα δώρο για την μικρή μου πριγκίπισσα!



Ή μάλλον άλλο ένα δώρο για την μικρή μου πριγκίπισσα που πριν λίγες ημέρες έγινε τεσσάρων! Όπως βλέπετε είναι η τρίτη κατά σειρά χτένα αντίστοιχου τύπου που αγοράζουμε και σίγουρα έχω να σας πω ότι είναι κατά πολύ ελαφρύτερη από τις άλλες δύο, ενώ εφαρμόζει τέλεια στο χέρι!

Και αν αναρωτιέστε γιατί τρίτη χτένα, όχι δεν κάνουμε συλλογή, ούτε έχουμε φετίχ με τις χτένες!
Δείτε πως έγιναν τα δόντια τους και πια παραπονιέται όταν την χτενίζω...
Αριστερά η πράσινη χτένα ήταν δώρο από ένα φαρμακείο με αγορά προϊόντων της Ducray και ομολογώ ότι δεν άντεξε πολύ, ενώ η δεξιά είναι η επίσης γνωστή Tangle teezer που είχα πάρει πριν από περίπου 3 χρόνια από Αγγλία... 


Και συνεχίζω με την αγορά για τον πρίγκιπα μας! 
GOT ATTITUDE? Το moto της Attitude για τα προϊόντα styling που έχει! Έτσι κι εγώ πήρα στον πρίγκιπά μου όσα πρέπει να έχει για να ξεχωρίζει, το ποτό του, τα κλειδιά του αυτοκινήτου του και μαζί έναν οργανικό πηλό για τα μαλλάκια του!


Επέλεξα το προϊόν Organic γιατί είναι ένα από τα λίγα βιολογικά προϊόντα στην αγορά και είναι επίσης κατάλληλο για παιδιά. Ξεβγάζεται όνο με νερό & σίγουρα θα μας δώσει Attitude!!! Φυσικά θα το χρησιμοποιήσει και ο μπαμπάς για τα μαλλιά του!!!


Και για εμένα πήρα το Mojo Attitude, ένα κερί λάμψης κατάλληλο και για μακριά μαλλιά, ενισχυμένο με jojoba oil. Γενικά δεν χρησιμοποιώ τέτοια προϊόντα, όμως τα δύο προϊόντα Attitude ήταν σε πακέτο προσφορά και τα δύο μαζί με 15€ λόγω σύντομης ημερομηνίας λήξης. Επειδή μόνο του στοίχιζε 20€, προτίμησα το πακέτο προσφοράς... Γενικά δεν έχω πρόβλημα να χρησιμοποιώ προϊόντα styling που να λήγουν σύντομα ή ακόμα και να έχουν λήξει, γιατί πάντα κοιτάζω το σήμα που δείχνει τους μήνες από το πρώτο άνοιγμα... Από εμφάνιση & μυρωδιά πάντως είναι άκρως κοριτσίστικο & σύντομα θα το χρησιμοποιήσω γιατί το παν είναι φυσικά το αποτέλεσμα!


Συνολικά τα πράγματα μου κόστιζαν 63€ και με το -15% πλήρωσα 53,55€, σχεδόν 10€ έκπτωση δηλαδή! Φυσικά η αποστολή ήταν δωρεάν γιατί το ποσό ήταν πάνω από 35€. Παρήγγειλα Σάββατο απόγευμα και την είχα στα χέρια μου Τρίτη, οπότε σε γενικές γραμμές θα έλεγα ότι είμαι ευχαριστημένη. Επίσης ξέχασα να σας πω ότι μαζί μου έστειλαν δώρο & ένα αφρόλουτρο βανίλια το οποίο δεν σας έχω στη φωτογραφία γιατί  χάρισα στη μαμά μου που ήταν στο σπίτι την ώρα που παρέλαβα. Αν θέλετε κι εσείς το δωράκι σας, μπορείτε να παραγγείλετε μέχρι 15 Ιανουαρίου!

Stay tuned για να μάθετε τα αποτελέσματα από τις δοκιμές μου!
Εσείς έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ αυτά τα προϊόντα? Αν ναι θα ήθελα πολύ να μάθω εντυπώσεις!
Να έχετε μία υπέροχη ημέρα!!
Σας φιλώ,
Κέλλυ!

2 σχόλια:

  1. Απο που προμηθευτικες τ θεραπεία κατιβα που ισιώνει τα μαλλιά ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρύσα μου καλησπέρα!
      Όλα τα προϊόντα που παρουσιάζω σε αυτό το post τα αγόρασα online από το www.welovepharmacies.com
      Το Kativa Alisado το είχε 30€ & με μία έκπτωση 15% από κωδικό που είχα ήταν στα 25,50. θα την βρεις και σε άλλα site, όπως πχ στο beautytestbox.gr, όμως εκεί έχει περίπου 35-36€, βέβαια εκεί έχει δωρεάν μεταφορικά.
      Αν θες να δεις περισσότερα για τη θεραπεία, μόλις ανέβηκε αναλυτικό post εδώ: http://amoderngreekwoman.blogspot.gr/2016/01/kativa-alisado-brasileno-step-by-step.html

      Σε ευχαριστώ για το σχόλιο σου, ελπίζω να σου έλυσα μερικες απορίες!
      Πολλά φιλιά, Κέλλυ!

      Διαγραφή

Copyright © by glamom.gr. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed By El Design