Image Map

Kativa Alisado Brasileno - Βραζιλιάνικη ισιωτική στο σπίτι Step by step με φωτο!

Καλησπέρα κορίτσια!

Το τελευταίο μου post (δες ΕΔΩ) αφορούσε τις πρώτες αγορές του έτους!
Εκεί σας έδειξα ένα προϊόν για το οποίο μου στείλατε αρκετά μηνύματα στο facebook, σχετικά με το πως μου φάνηκε & αν το δοκίμασα!

Πρόκειται για το σύστημα ισιωτικής που μπορούμε να κάνουμε μόνες μας στο σπίτι, ξεχνώντας τα φριζαρισμένα, σπαστά μαλλιά για περίπου 10 εβδομάδες! Εγώ επέλεξα το Kativa Alisado Brasileno, που αγόρασα από το We love pharmacies, με έκπτωση 15% μέσω του εκπτωτικού κωδικού που βρήκα στο BE pack for Winter. (Αν αναρωτιέσαι τι είναι το BE pack δες ΕΔΩ).




















Και κάπως έτσι αρχίζουν όλα!!!
(πριν διαβάσετε το άρθρο, θα ήθελα να διευκρινίσω ότι το προϊόν που παρουσίασα τα έχω αγοράσει & δεν μου έχει χορηγηθεί από εταιρεία...)

Step 1



 Step 2












Αν έχετε βάψει μόνες σας τα μαλλιά σας είναι ακριβώς το ίδιο!
Πινέλο & γάντια περιέχονται!




Step 3


Δείτε την ποσότητα που αφαιρείται από το χτένισμα.
Αυτό, θεωρώ ότι είναι από τα πιο σημαντικά βήματα, ώστε να μπορέσετε πιο εύκολα να περάσετε στο 4ο βήμα...









Step 4 & 5

4. Στεγνώστε με το πιστολάκι & τη βοήθεια μίας βούρτσας, μέχρι να απορροφηθεί η υπόλοιπη κρέμα.

Step 6


Εδώ να σας πω ότι την μαλακτική, απλά την λάτρεψα!!! Είναι από τα must buy στην επόμενη αγορά μου! Θέλω να την χρησιμοποιώ συνέχεια γιατί η αίσθηση που αφήνει είναι σαν να έχω βγει από κομμωτήριο, μετά από θεραπεία αναδόμησης!!!

Και ορίστε το αποτέλεσμα, μετά από όλα αυτά τα steps!!!




















Μετά το δεύτερο λούσιμο στέγνωμα μόνο, χωρίς να χρησιμοποιήσω καν βούρτσα! Σίγουρα αν είχα χρησιμοποιήσει βούρτσα το αποτέλεσμα θα ήταν σίγουρα επαγγελματικό! Όμως ήθελα να σας δείξω την διαφορά σε σχέση με το πριν...

Πάμε να δούμε τα + & -


  • Θα ξεκινήσω με το ότι είναι πολύ αναλυτικές οι οδηγίες και δεν δυσκολεύτηκα καθόλου στην χρήση των προϊόντων!
  •  Το αποτέλεσμα με άφησε ικανοποιημένη, ακόμα και σήμερα που έχει ήδη περάσει η εβδομάδα. Ακόμα και μετά τον ύπνο, ακόμα και με βροχή & πολύ υγρασία, τα μαλλιά μου παρέμειναν ίσια & χωρίς φριζάρισμα!
  • Δεν θα παραβλέψω στα θετικά το κόστος... Το σετ στοιχίζει 30€, ωστόσο με την έκπτωση 15%, η τελική αγορά του ήταν 25,50€, πολύ πιο οικονομικό από το να επέλεγα μία θεραπεία σε κομμωτήριο... Εξάλλου σε πολλά κομμωτήρια, θα δείτε ότι χρησιμοποιούν ακριβώς το ίδιο προϊόν!!
  • Το προϊόν δεν περιέχει parabens 
  • Στην αρχή φοβόμουν να το χρησιμοποιήσω λόγω του ότι έχω ιδιαίτερα λεπτή τρίχα & ήδη ταλαιπωρείται από βαφές. Ευτυχώς τα μαλλιά μου ήταν λαμπερά, αναδομημένα & καθόλου ταλαιπωρημένα!
 -
  •  Επειδή δεν συμπαθώ ιδιαίτερα το πιστολάκι & το σίδερο ισιώματος, για εμένα ήταν λίγο βαρετή διαδικασία... Βέβαια το αποτέλεσμα με δικαίωσε!!
  • Με δυο παιδιά, δυσκολεύτηκα λίγο να βρω 90' για να αφιερώσω στον εαυτό μου. Περίπου τόσο χρειάστηκα για όλη τη διαδικασία, ίσως επειδή όπως σας είπα δεν είμαι ιδιαίτερα εξοικειωμένη με πιστολάκια κλπ...

Έχω ήδη βρει τη λύση για την επόμενη φορά! Καφεδάκι με φίλη στο σπίτι, που "πιάνουν" τα χέρια της στο ίσιωμα!!! Και θα χρειαστώ λιγότερο χρόνο & θα ευχαριστηθώ περισσότερο τη διαδικασία!

Μέχρι τότε... 

δηλώνω κι εγώ ένα Kativa Girl!!!

 



Σας φιλώ & δεσμεύομαι να απαντήσω σε όλα σας τα σχόλια!!!

xxx
Kelly

2 σχόλια:

  1. Απίθανο αποτέλεσμα κορίτσι...λες να το δοκιμασω κ εγω;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ότι το συνιστώ είναι σίγουρο Μαίρη μου! Αν προτιμάς τα μαλλιά σου ίσια σίγουρα αξίζει μια δοκιμή!!!
      Κάτι μου λέει όμως ότι το επόμενο μαλλάκι σου θα είναι πιο σγουρό!!!!
      Σε φιλώ!!

      Διαγραφή

Copyright © by glamom.gr. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed By El Design