Image Map

Unboxing Celebrity box #2 by Κατερίνα Καινούργιου

Καλημέρα Beauties!!!


Σήμερα ο καιρός μας τα χάλασε λίγο και αφού δεν εκμεταλλευόμαστε την ευκαιρία για μπάνιο, είπα να σας κάνω unboxing στο Celebrity box#2 της Κατερίνας Καινούργιου.

Ακόμα κι αν το έχετε ήδη αποκτήσει, ελάτε να δούμε μαζί τη σωστή χρήση των προϊόντων, που επέλεξε η πλέον κατάλληλη στα προϊόντα ομορφιάς & μακιγιάζ, Κατερίνα Καινούργιου!

Και αν αναρωτιέσαι τι είναι το Celebrity box δες ΕΔΩ το προηγούμενο post μου για το #1 Celebrity box της Βίκυς Χατζηβασιλείου. Σε μια γραμμή να σου πω, ότι τα celebrity boxes έρχονται κοντά μας από το my beauty box και είναι κουτιά ομορφιάς, με προϊόντα που επιλέγουν οι συγκεκριμένες celebrities και δεν λείπουν από την καθημερινή τους ρουτίνα περιποίησης.

Νεανικό, καλοκαιρινό, γεμάτο όμορφες μυρωδιές & πολύ λάμψη, είναι το κουτί ομορφιάς της ΚΚ!
 
Πάμε λοιπόν να δούμε μαζί τα προϊόντα!

Aquateal λάδι μαυρίσματος χωρίς δείκτη προστασία 100ml (19.75€)
Ένα ιδιαίτερο προϊόν που ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα αντίστοιχα της αγοράς. Αναρωτιέσαι γιατί? Περιέχει "ενεργοποιητές μαυρίσματος" και μη βιαστείς να σκεφτείς ότι είναι self tan... Απλώς τα συστατικά του βοηθούν στη φυσική ενίσχυση της διαδικασίας μαυρίσματος, ενεργοποιώντας τη μελανίνη που ήδη υπάρχει στον οργανισμό μας. Ενδείκνυται για όλες εμάς με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, ωστόσο χρησιμοποιήστε το συνδυαστικά με το αντηλιακό σας για να μην έχετε ανεπιθύμητα καψίματα! Επιπλέον έχει υπέροχα άρωμα που οφείλεται στο Monoi Ταϊτής και είναι ξηρό λάδι, άρα απορροφάται χωρίς να αφήνει λιπαρότητα, δίνοντας όμως μία όμορφη λάμψη. Προσωπικά το χρησιμοποίησα & σαν ενυδατικό σώματος, μετά το μπάνιο & ήταν πάρα πολύ ωραίο, ενώ δεν κόλλαγε στα ρούχα...

Arcaya Aloe Vera ampoules 5ampx2ml (20.49€)
Τα προϊόντα της Arcaya σας τα παρουσίασα όταν πρωτοεμφανίστηκαν στο χώρο του φαρμακείου το 2013 (δες ΕΔΩ το post μου) και χαίρομαι που τόσα χρόνια μετά βλέπω ίδια ποιότητα & ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία! Η Αλόε Βέρα, δεν ψηφίστηκε τυχαία "Αμπούλα της Χρονιάς 2016" και θεωρώ ότι ήταν μία εξαιρετική επιλογή για το συγκεκριμένο κουτί, καθώς ταιριάζει πολύ στην εποχή! Η κάθε αμπούλα διαρκεί για πάνω από 4-5 χρήσεις, καθώς 4 σταγόνες μόνο αρκούν για όλο το πρόσωπο & για το λόγο αυτό μαζί με το κουτί σας θα βρείτε και τον δοσομετρητή.
Χρησιμοποιήσετε το μετά την ηλιοθεραπεία, καθώς καταπραΰνει, ενυδατώνει & προφυλάσσει από ερεθισμούς & θα με θυμηθείτε!

Larvel Flash Tattoos 1 καρτέλα σε τυχαία επιλογή (5.00€)
Δεν χρειάζονται πολλές επεξηγήσεις, καθώς είναι ένα περσινό trend που απ' ότι φαίνεται θα φορεθεί και φέτος στις παραλίες, τις νυχτερινές μας εξόδους αλλά και κάθε άλλη στιγμή! 
Πολύ εντυπωσιακά σχέδια, συνδυάστε τα και αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη.. 
Ελπίζω να διαρκέσει ως 6 ημέρες όπως λέει, φυσικά με τη σωστή περιποίηση & σας χρωστάω φωτο μόλις τα δοκιμάσω...

W7 Night Glow highlight & Illuminator 10ml (8.40€)
Δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι γυαλάδες από το κουτί της Κατερίνας Καινούργιου! Γιατί κάθε γυναίκα, Celebrity ή μη, θέλει να εντυπωσιάζει & να τραβά τα βλέμματα! Το συγκεκριμένο προϊόν είναι ιδανικό για βραδυνές εξόδους, καθώς λάμπει ιδιαίτερα στο σκοτάδι & στα φώτα (ακόμα και στα black light)! Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε είτε με το πινελάκι του τοπικά σε ζυγωματικά, μύτη, στα κόκαλα του ντεκολτέ & σε όποιο άλλο σημείο θέλετε να τονίσετε ή να το αναμίξετε με την κρέμα ή το make up για πιο ήπια λάμψη σε όλο το πρόσωπο!

W7 Bronzing Compact Shimmer (6.90€)
Μίας ελαφριάς υφής τερακότα με λάμψη που μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε για φινίρισμα σε όλο το πρόσωπο είτε ως ρουζ. Προσωπικά προτιμώ να την χρησιμοποιήσω ως ρουζ, καθώς ταιριάζει απόλυτα στη χρωματική παλέτα του μακιγιάζ μου. Επίσης για πιο nude μακιγιάζ, μερικές φορές τη χρησιμοποιώ και ως σκιά...

 





Το κόστος του κουτιού είναι 25€, ενώ τα προϊόντα αν τα αγοράζατε ξεχωριστά θα σας στοίχιζαν πάνω από 60€, άρα θεωρώ ότι είναι μία καλή αγορά. Βρείτε το κι εσείς ΕΔΩ
Φυσικά μπορείτε να αγοράσετε και μεμονωμένα τα προϊόντα του e-shop στις προτεινόμενες λιανικές τιμές (τα Aquateal θα τα βρείτε -40% ΕΔΩ)

Αν το έχετε ήδη αποκτήσει εννοείται πως περιμένω να μου πείτε πως σας φάνηκαν τα προϊόντα και οι τρόποι που σας πρότεινα!
Αν δεν το έχετε αποκτήσει & το θέλετε να το προμηθευτείτε βιαστείτε γιατί μέχρι τέλος του μήνα αναμένεται να βγει sold out... 





Clever tip: Τα μεταφορικά για αγορές από το my beauty box είναι δωρεάν για αγορές άνω των 35€, οπότε μπορείτε να προτείνετε άλλα 10€ και να μη χρεωθείτε με τα 3€ των εξόδων αποστολής! Σίγουρα αν ψάξετε κάτι θα βρείτε, προσωπικά σας προτείνω προϊόντα για τα παιδιά με αγαπημένους ήρωες κινουμένων σχεδίων, καθώς έχει τεράστια ποικιλία!!!

Πολλά πολλά φιλιά!
Kelly

4 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίο κουτάκι, να το χαρείς :)

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγγελική μου σ'ευχαριστώ πολύ!
      Σύντομα θα σας έχω review από τις δοκιμές!!!

      Καλημέρα!!!

      Διαγραφή
  2. Πολύ όμορφο κουτάκι και δεν το είχα υπόψιν μου...
    Περιμένω review για το λάδι μαυρίσματος!!

    Φιλιά πολλά!!
    https://homoshopien.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοφία μου καλησπέρα, για κάποιο λόγο το σχόλιο σου χρειαζόταν έγκριση & μόλις το είδα! Αν και εκτός εποχής, το λάδι είναι καλό, έχει θεϊκή μυρωδιά & το χρησιμοποίησα εναλλακτικά και σαν ενυδατικό λάδι μετά το μπάνιο, αφού λόγω των παιδιών δεν μπόρεσα να εκμεταλλευτώ στο έπακρο τον ήλιο!

      Διαγραφή

Copyright © by glamom.gr. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed By El Design