Image Map

Τέλεια μαλλιά με ένα μόνο προϊόν: Kativa One Instant Repair

Μήπως ανήκεις κι εσύ στην κατηγορία των γυναικών που αγαπούν τα μακρυά μαλλιά?

Τότε σίγουρα θα βρεις ενδιαφέρον αυτό το ποστ και το προϊόν για το οποίο θα σου μιλήσω σήμερα! Λέγεται One Instant Repair και το φέρνει κοντά μας η εταιρεία Kativa με τα επαγγελματικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών που υπάρχουν σε επιλεγμένα κομμωτήρια & σε λίγα e-shop.

Αν και το παρέλαβα στις αρχές του καλοκαιριού, θεώρησα ότι η κατάλληλη εποχή για να το δοκιμάσω είναι προς το φθινόπωρο, αφού στη διάρκεια του καλοκαιριού 1 με 2 φορές την ημέρα ήμασταν στη θάλασσα και όπως γνωρίζετε οι περισσότερες τα μαλλιά μας ταλαιπωρούνται περισσότερο!





Με την επιστροφή όμως στην καθημερινότητα, ήρθε και η ώρα της δοκιμής!
Αρχικά να σας πω ότι βλέποντας το στο ίντερνετ, νόμιζα ότι πρόκειται για ένα προϊόν μίας χρήσης, η ποσότητα του όμως είναι 100ml και επαρκεί για πολλές χρήσεις, ανάλογα με το μήκος των μαλλιών σας.

Από τη συσκευασία μπορείτε να δείτε ότι το συγκεκριμένο προϊόν έχει όχι ένα ή δύο, αλλά 12 (!!!) οφέλη για τα μαλλιά μας!

Αναλυτικά λοιπόν τα οφέλη του One Instant Repair:
1. Επανορθώνει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά
2. Δίνει βαθιά προστασία του χρώματος στα βαμμένα μαλλιά.
3. Ξεμπλέκει & κάνει το βούρτσισμα πιο εύκολο
4. Έχει έντονη θερμική προστασία.
5. Μειώνει το χρόνο styling
6. Προσθέτει όγκο και υγεία στα μαλλιά.
7. Δημιουργεί πλούσια μαλλιά
8. Προσθέτει απαλότητα και λάμψη.
9. Προλαμβάνει την ψαλίδα.
10. Δυναμώνει τα μαλλιά
11. Ελέγχει το φριζάρισμα
12. Διευκολύνει το βούρτσισμα και το styling.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε στεγνά ή νωπά μαλλιά, εγώ το δοκίμασα βγαίνοντας από το μπάνιο σε νωπά μαλλιά. και στη συνέχεια στέγνωσα με πιστολάκι.

Η διαφορά για εμένα ήταν αισθητή, καθώς σίγουρα ξεμπερδεύτηκαν εύκολα & στέγνωσαν γρήγορα, το αποτέλεσμα όμως ήταν απαλά, υγιή μαλλιά, με πλούσια υφή.
Ακόμα και μετά την ταλαιπωρία του καλοκαιριού, το χρώμα ήταν λαμπερό και τα μαλλιά μου δεν φρίζαραν - γεγονός που με εντυπωσίασε ιδιαίτερα! Αν παρατηρήσετε τη ρίζα, θα δείτε ότι έχω αρκετό διάστημα να βάψω τα μαλλιά μου, το One instant repair όμως έχω την αίσθηση ότι επανέφερε το λαμπερό στα μαλλιά μου και πάνω απ' όλα μαλάκωσε τις αγριεμένες άκρες και την ξηρή υφή τους.

Τελικά θα μπορούσα να το έχω χρησιμοποιήσει και στη διάρκεια των διακοπών 1-2 φορές, σίγουρα θα βοηθούσε στην προστασία του χρώματος και στην παραλία, αφού ψεκάζεται πολύ γρήγορα και εύκολα με το σπρέι που έχει... Δεν πειράζει όμως, τώρα ξέρω!

Κι αν σας φαίνεται ακριβό (στοιχίζει 17€), να είστε σίγουρες πως αξίζει τα λεφτά του! Φανταστείτε ότι κάπου τόσο θα σας στοίχιζε μία θεραπεία σε κομμωτήριο, όμως όπως σας είπα και πιο πάνω το προϊόν θα σας φτάσει για περισσότερες από μία φορές!

Επίσης, μέχρι τέλος Αυγούστου, μπορείτε να το βρείτε, όπως και όλα τα προϊόντα της Kativa Natural σε προσφορά -20% (δηλαδή 13.6€) ΕΔΩ

Αλήθεια, εσείς το έχετε ανακαλύψει? Κι αν ναι πως σας φάνηκε?

Περιμένω τις εντυπώσεις σας,
σας φιλώ,
Kelly

 

4 σχόλια:

  1. Και εγω ανηκω στην κατηγορια των γυναικων που αγαπουν τα μακρια και λαμπερα μαλλια!
    Πολυ ενδιαφερον προιον!
    Επισης εισαι μια κουκλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελευθερία μου με κάνεις και κοκκινίζω! Σε ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια, πιστεύω πάντως πως μία δοκιμή αξίζει αν σου δωθεί η ευκαιρεία!

      Διαγραφή
  2. Πολύ ενδιαφέρον άρθρο και προιόν! Κι εγώ τον τελευταίο καιρό προσπαθώ να μακρύνω τα μαλλιά μου με κόπο, καθώς είναι αρκετά ταλαιπωρημένα λόγω του καλοκαιριού και βαμμένα κόκκινα.
    Τα μαλλιά σου πάντως φαίνονται πολύ λαμπερά και υγιή! :)
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ! Λατρεύω τα μακρυά μαλλιά από μικρό κορίτσι αλλά έχω πολύ αδύναμη τρίχα και θέλει κόπο να τα διατηρώ υγιή... Ευτυχώς εδώ και έναν περίπου χρόνο το έχω καταφέρει!
      Μεγάλη διαφορά έχω δει με την ισιωτική της Kativa που έχω κάνει ήδη 2 φορές & σίγουρα θα ξανακάνω τον χειμώνα!
      Επίσης χρησιμοποιώ συχνά-πυκνά δαφνέλαιο αλλά δεν μου αρλεσει η μυρωδιά του και μου βαραίνει και την τρίχα...
      Όσο για το κόκκινο σε ζηλεύω! Δεν μου έχει κρατήσει ΠΟΤΕ, όσες φορές & να το έχω κάνει, ακόμα και σε κομμωτήρια! Λες και το μαλλί μου έχει τη δική του άποψη και το απορρίπετι!!
      Σε φιλώ!

      Διαγραφή

Copyright © by glamom.gr. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed By El Design