Image Map

Νέες μάσκες Κορρέ (Άργιλος & αγγούρι) -Review

Hello Beauties!!!

Πριν λίγες μέρες αποφάσισα να ασχοληθώ και πάλι με τον εαυτό μου, όσες από εσάς έχετε γίνει μαμάδες ίσως με καταλαβαίνετε... Το δέρμα μου μετά την εγκυμοσύνη είχε σίγουρα "αποσυντονιστεί" καθώς από μικτό-λιπαρό ήταν πλέον πολύ ξηρό με τάση ακόμα και να σκάει σε κάποια σημεία. Ομολογώ ότι στη διάρκεια της εγκυμοσύνης απέφευγα οτιδήποτε χημικό, οπότε η φροντίδα της επιδερμίδας μου ήταν ελλιπής. Έτσι λοιπόν, μπαίνοντας στο φαρμακείο για να αγοράσω βρεφικά ήδη μου τράβηξε το ενδιαφέρον το stand με τα 8 Beauty Shots Korres. Η τιμή τους ιδιαίτερα δελεαστική για την ποσότητα τους (3.95€), έτσι λοιπόν αποφάσισα να πάρω ένα προϊόν για καθαρισμό & το gel για τα μάτια.
  
Άργιλος μάσκα για βαθύ καθαρισμό για όλους τους τύπους δέρματος: Μάσκα με Λευκή Άργιλο –φυσικός πηλός που απομακρύνει αποτελεσματικά ρύπους, σμήγμα και νεκρά κύτταρα, καθαρίζοντας σε βάθος την επιδερμίδα και καταλήγοντας σε ένα φρέσκο πρόσωπο. Ο Ψευδάργυρος και το εκχύλισμα από Κανέλα ρυθμίζουν την έκκριση σμήγματος, το εκχύλισμα Φασκόμηλου έχει στυπτική δράση, ενώ το εκχύλισμα Willowherb, φυσική πηγή σαλικυλικού οξέως, μειώνει την ερυθρότητα.

Ομολογώ ότι βάζοντάς την δεν ενθουσιάστηκα γιατί δε διέφερε ιδιαίτερα από αντίστοιχες μάσκες με άργιλο που είχα δοκιμάσει στο παρελθόν, ωστόσο έχω να πω ότι το αποτέλεσμα με δικαίωσε. Το δέρμα μου ήταν σίγουρα πιο απαλό και οφείλω να ομολογήσω ότι η κρέμα απορροφήθηκε πολύ καλύτερα, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα. Χρησιμοποιώντας την ξανά αυτή τη βδομάδα, έχω δει μεγάλη διαφορά στην συμπεριφορά της επιδερμίδας μου, η οποία αρχίζει ξανά να επανέρχεται στα φυσιολογικά της επίπεδα.

Το απόλυτο προϊόν όμως που συνιστώ σε όλες να δοκιμάσετε αν δεν το έχετε ήδη κάνει είναι η  δροσερή μάσκα ματιών αγγούρι, σε μορφή gel: φροντίζει για την υγιή όψη της ευαίσθητης περιοχής των ματιών μέσω της ενυδάτωσης και αποτοξίνωσης. Το Αγγούρι, γνωστό για την παραδοσιακή του χρήση ως ενυδατικό και αναζωογονητικό συστατικό, συνδυάζεται με μείγμα φυσικών δραστικών, μεταξύ των οποίων Υαλουρονικό οξύ υψηλού μοριακού βάρους, Βεταϊνη, Χαμομήλι και Guarana, που ενισχύουν τη μικροκυκλοφορία, τονώνουν, βελτιώνουν την όψη μαύρων κύκλων και το πρήξιμο στην περιοχή.

Στην αρχή αυτό που δε μου άρεσε ήταν ότι η μάσκα-gel έχει κολλώδη υφή, με αποτέλεσμα να κολλήσουν οι βλεφαρίδες μου (!) και να αναγκαστώ να τις ξεκολλήσω. Η αίσθηση που είχα όσο την είχα εφαρμόσει δεν με ξετρέλαινε, όμως τα σημάδια της κούρασης από τα ξενύχτια & οι ελαφρώς μαύροι κύκλοι είχαν άμεση βελτίωση! Το βλέμμα μου ήταν πράγματι πιο ξεκούραστο & την επόμενη φορά που την έβαλα στο ψυγείο, η αίσθηση δροσιάς ήταν υπέροχη. Δεν έχω εφαρμόσει ακόμα τη συμβουλή που μου έδωσαν στο φαρμακείο για να τη χρησιμοποιήσω σαν κρέμα νυχτός 1 φορά την εβδομάδα και δεν ξέρω αν θα το κάνω λόγω της υφής του gel που δεν με τρελαίνει, σαν 10λεπτη μάσκα όμως τη συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Θα χαρώ ιδιαίτερα να μάθω τις απόψεις σας αν τα έχετε δοκιμάσει και σε επόμενο post ελπίζω να έχω να σας γράψω και για άλλα beauty shots! 

 

2 σχόλια:

  1. Ανυπομονώ να τις δοκιμάσω με το που τελειώσω τη θεραπεία για την ακμή! :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα περιμένω εντυπώσεις, τώρα θέλω να τις δοκίμασω & συγκριτικά με τις μάσκες της Apivita, ίσως όμως τη μάσκα ματιών να μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις & τώρα! ;-)

      Διαγραφή

Copyright © by glamom.gr. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed By El Design