Image Map

My fat loss diary - Ξεκινάμε!!!

Πολυαγαπημένες Beauties μου,
σήμερα σας γράφω με εξομολογητική διάθεση! Επιτέλους ήρθε η ώρα να εκτεθώ και να κάνω κάτι που αναβάλω εδώ και καιρό, να αρχίσω δίαιτα!!!

Εδώ και λίγες ημέρες ο μπεμπούλης προτιμά το μπιμπερό, οπότε ήρθε η ώρα να μπω κι εγώ σε πρόγραμμα!!! Για πρώτη φορά θα ξεκινήσω δίαιτα με  σύμμαχο, όπως σας έγραψα και σε προηγούμενο post (δες εδώ) έχω πλήρη υποστήριξη από τη Lanes!



Γιατί σίγουρα έχετε δει review για καλλυντικά προσώπου, σώματος, νύχια, μαλλιά, μόδα, ρούχα, αξεσουάρ, δεν ξέρω όμως αν έχετε ξαναδεί review για προϊόντα αδυνατίσματος & μάλιστα σε real time δοκιμή! Εγώ λοιπόν σας το παρουσιάζω και αυτό!

Η αφετηρία μου είναι τα 76.9 κιλά όπως μπορείτε να δείτε και ο αρχικός μου στόχος είναι αρκετά εφικτός: Να φύγει ο αριθμός 7 από πρώτο νούμερο, δηλαδή να πέσω κάτω από τα 70 κιλά!
Η μέτρηση είναι από εχθές το πρωί 04/05 και ομολογώ ότι απογοητεύτηκα γιατί περίμενα να είμαι γύρω στα 74-75 κιλά.... Με ύψος 1.70, το βάρος που θα ήθελα ιδανικά να έχω είναι τα 65 κιλά, καθώς ήταν το βάρος μου πριν από 4 χρόνια και τις συνεχείς εγκυμοσύνες. Δε μιλάω για τα 62 κιλά που ήμουν παλιότερα, αυτά είναι άπιαστο όνειρο...

Έτσι από σήμερα ξεκίνησα με Kcaligram 7 days που βλέπετε στην επάνω εικόνα, ένα προϊόν express που ελπίζω να με βοηθήσει να πάρω φόρα! Έχει μέσα 2 καρτέλες, η μία με 7 ροζ χάπια και η άλλη με 7 μπεζ. Θα παίρνω για μία εβδομάδα 1 μπεζ χάπι μετά το πρωινό & ένα ροζ μετά το γεύμα με ένα ποτήρι νερό. Φυσικά με προσοχή στις ποσότητες αλλά και στην ποιότητα του φαγητού!

Λέτε να έχω αποτέλεσμα? Σε πόσο διάστημα πιστεύετε ότι θα φτάσω τον πρώτο μου στόχο, να πέσω δηλαδή κάτω από τα 70 κιλά?

Χρειάζομαι πραγματικά τα σχόλια σας σε αυτή μου την προσπάθεια και αν θέλει κάποια από εσάς να κάνουμε υποστηρικτική δίαιτα κάντε μου tag & φτιάξτε το δικό σας "fat loss diary"!!!

Σας περιμένω & σας φιλώ,
Κέλλυ.

3 σχόλια:

  1. Καλημέρα και απο εμένα!!!

    Πάντα η μια βοηθάει την άλλη, απο τις εγκυμοσυνες , τη γεννα και τα μετέπειτα μεχρι κ τωρα , στην διαιτα! Για να γινουμε κορμαρες , να χασουμε τα ατιμα τα κιλα των εγκυμοσυνων...

    87,1 ξεκιναω εγω, σε μια εβδομαδα παλι τα ξαναλεμε!!!! εχθεσ πηρα μια καψουλα και ξεκιναμεεε!!!!

    Γεια σ Κελλακι μ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή αρχή Αλεξάνδρα μου!
      Παίρνεις τα ίδια συμπληρώματα?
      Εγώ πρώτη φορά χρησιμοποιώ κάτι για να αδυνατίσω, γενικά δεν είμαι υπέρ, αν προσέξεις όμως κάποια πράγματα (θα τα αναλύσω σε επόμενο post) και επιλέξεις το κατάλληλο συμπλήρωμα είναι σίγουρα μία βοήθεια!

      Θα σε περιμένω λοιπόν σε 1 εβδομάδα!!!

      Καλό Σαββατοκύριακο!

      Διαγραφή
    2. Οχι εχω ξεκινήσει με size one premium formula, τη συσκευασια 1 μηνος. Κ εγω δεν τα εχω ξαναχρησιμοποιησει αλλα θελω, λίγη βοήθεια εδώ που έχω φτάσει! :) Το συγκεκριμένο συμπλήρωμα ειναι "φιλικο" σε όσους έχουν πρόβλημα με θυρεοειδη μιας και δεν περιεχει φύκια ή αλλη πηγη ιωδίου. Παίρνω μια κάψουλα πριν το φαγητο το μεσημερι (30 με 60 λεπτα πριν το φαγητο) και μια το βράδυ πριν το βραδινο! Παράλληλα έκοψα και τα πολλα γλυκα και προσπαθω να τρώω συχνα και απο λιγο! Ραντεβου την 14 Μαίου με φωτο!

      Καλο Σαββατοκυριακο

      Διαγραφή

Copyright © by glamom.gr. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed By El Design