Image Map

Αγαπημένα προϊόντα του καλοκαιριού!!!


Αγαπημένα μου κορίτσια, που σας βρίσκω??

Εγώ μόλις επέστρεψα από διακοπές και είμαι έτοιμη να σας δείξω τα προϊόντα που λάτρεψα και δεν αποχωρίστηκα φέτος το καλοκαίρι!!!!


Από το τελευταίο μου post πριν τις διακοπές λοιπόν (δες ΕΔΩ) αγόρασα όπως σας είπα αυτά τα δύο πραγματάκια από το Φαρμακείο της γειτονιάς μου. Εν συντομία λοιπόν σας θυμίζω:
  • "Αlo exposed: Φυσικός χυμός Αλόε βέρα με κομμάτια του φυτού! Πολύ δροσιστικός, ιδιαίτερη γεύση που με ξεδίψασε χωρίς να θέλω να τον πιω όλο. Με γλυκιά γεύση μελιού, αλλά χωρίς προσθήκη ζάχαρης, ήταν ένα ξεχωριστό τονωτικό! Αν το βρείτε μην το προσπεράσετε! Υπάρχει σε 6 γεύσης, δεν έχει προσθήκη ζάχαρης και σίγουρα δεν έχετε δοκιμάσει κάτι παρόμοιο! Νομίζω στοίχιζε κοντά στα 3.00€...
  • Καραμελίτσες Ice breakers Sours: Σε γεύση mixed berry. Με δύο τρόπους για να ανοίγει το κουτάκι (έναν για να μοιράζεστε τις καραμελίτσες και έναν για να βγαίνει μία-μία), σε τρεις γεύσεις, σίγουρα θα βρείτε αυτή που σας ταιριάζει!!! Έχουν ξετρελάνει όσους τα έχουν δοκιμάσει και ήδη έχω αγοράσει και τα καλοκαιρινά φρούτα. Η τιμή τους? Μόνο 1.80€..."
Τα δύο αυτά προϊόντα τα αγόρασα ξανά και ξανά και πραγματικά έχω συνδυάσει τις γεύσεις τους με το καλοκαίρι!!!!

Σε άλλα Φαρμακεία βρήκα τον χυμό σε ψυγεία, ήδη παγωμένο και σε άλλες γεύσεις και ήταν ένα ιδανικό δροσιστικό, ιδιαίτερα στις γεύσεις Alo Comfort με καρπούζι & ροδάκινο ή την Alo Allure με μάνγκο για πιο εξωτικές απολαύσεις!
Όσο για τις Ice breakers, μπορώ σας πω ότι εκτός των άλλων με μία συσκευασία περνάω περίπου 20 ημέρες με 1 μήνα!!! Το καπάκι τους είναι απίστευτα βολικό για τσάντες, καθώς δεν ανοίγει και ποτέ δεν μου έχουν χυθεί, όπως μου συμβαίνει με τις περισσότερες καραμέλες!

Εσείς δοκιμάσατε κάτι από αυτά? Αν ναι, πως σας φάνηκαν???


Και ερχόμαστε στο must του φετινού καλοκαιριού, ένα προϊόν που έχω ήδη επαναλάβει αγορά και έχω κάνει δώρο και στη μαμά μου που δεν τρελαίνεται να φτιάχνει συνέχεια τα νύχια της! Το L'Oreal Infallible nails που μας υπόσχεται άψογο αποτέλεσμα για μέχρι και 12 ημέρες! Τα δύο ροζ κοντεύουν να τελειώσουν και στις διακοπές μου κράτησαν άθικτα ως και 10 ημέρες, μάλλον επειδή δεν έκανα ιδιαίτερες δουλειές!!
Σίγουρα θα περιμένω με αγωνία τα χειμερινά χρώματα και θα εκμεταλλευτώ προφορές 2+1 !!!



Αυτά ήταν λίγα από τα αγαπημένα μου προϊόντα που δεν έλειψαν από το καλοκαιρινό μου σακίδιο!!!

Πριν πούμε λοιπόν "καλό φθινόπωρο", ας παρατείνουμε όσο μπορούμε το καλοκαίρι με αγαπημένες μυρωδιές και προϊόντα!!!!

Σας αφήνω με όμορφες αναμνήσεις,
Κέλλυ!

6 σχόλια:

  1. Τον χυμό αυτόν τον ανακάλυψα κι εγώ πρόσφατα στο φαρμακείο, ακριβούτσικος, αλλά αξίζει! Υπάρχει και ένας αντίστοιχος, ALEO νομίζω, αλλάζει ένα γράμματα στο λογότυπο, κατά τα άλλα είναι ίδια συστατικά και σχεδόν ίδιο μπουκαλάκι. Το είχα βρει σε περίπτερο, με διάφορες γεύσεις και πιο οικονομικός! Από τα καλύτερα προϊόντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα & Χρόνια πολλά και για τα γενέθλιά σου - λίγο καθυστερημένα βέβαια :-)
      Ομολογώ ότι σπάνια σταματάω σε περίπτερο, αλλά μου έχεις κινήσει την περιέργεια! Τον έψαξα τον χυμό και τον βρήκα, πράγματι Aleo λέγεται, γράφει όμως για "πούλπα", δηλαδή για μία αλεσμένη μάζα όπως ξέρω, και όχι για κομμάτια του φυτού. Σαν αίσθηση είναι ο ίδιος εσύ που τους έχεις δοκιμάσει?
      Σίγουρα θα τον ψάξω και σε περίπτερο, το βρίσκω ιδανικό δροσιστικό, ιδιαίτερα τώρα που έχω ξεκινήσει δίαιτα!

      Διαγραφή
    2. Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές :)
      Κι εγώ πρώτη φορά τα είδα σε περίπτερο... σε ένα μοναδικό στην περιοχή μου... Σαν γεύση είχα πάρει και στις δύο περιπτώσεις αυτό με το μάνγκο, και δεν είδα διαφορά στην γεύση.
      Καλή αρχή στην δίαιτα!!! Και καλά αποτελέσματα!!!

      Διαγραφή
    3. Ευχαριστώ!!! Θα τα αναρτώ στο "My fat loss diary" !!! Παίρνω ιδέες και από το Blog σου να ξέρεις!!!
      Καλή εβδομάδα!!!

      Διαγραφή
    4. Δεν το έχω πάρει χαμπάρι!! Για στείλε link!! Τιμή μου!!

      Διαγραφή
    5. Μόλις ανέβηκε: http://amoderngreekwoman.blogspot.gr/2015/09/blog-post.html
      Καλό Σαββατοκύριακο!!!

      Διαγραφή

Copyright © by glamom.gr. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed By El Design