Image Map

Lipikar Gel Lavant της La Roche Posay - Το δοκίμασα & το λάτρεψα!!

Καλημέρα κορίτσια μου όμορφα!

Μια δοκιμή από ένα ακόμα προϊόν της La Roche Posay, το Lipikar Gel Lavant σας έχω ετοιμάσει για σήμερα! Όπως βλέπετε κι από τη φωτογραφία, το είχα κερδίσει πριν από καιρό σε έναν διαγωνισμό της La Roche Posay, σε λίγο όμως ετοιμαστείτε να το δείτε στα empties μου, καθώς η φώτο είναι από το καλοκαίρι!

Αν είσαι κι εσύ μαμά, θα σε ενδιαφέρει διπλά το συγκεκριμένο προϊόν, καθώς απευθύνεται σε όλη την οικογένεια, δηλαδή σε βρέφη-παΐδια-ενήλικες! Αφορά κυρίως δέρματα με ξηροδερμία, όπως όλη η σειρά Lipikar, χωρίς όμως να αποτρέπει τα κανονικά, αλλά και τα μεικτά ακόμα δέρματα, να το χρησιμοποιήσουν! 

Έγινε το αγαπημένο μου προϊόν στις διακοπές, καθώς ξετρελαίνομαι για προϊόντα που μπορούμε να χρησιμοποιούμε όλοι στην οικογένεια και έτσι να γλιτώσω από το να κουβαλάω διαφορετικά σαμπουάν και αφρόλουτρα, που καταλαμβάνουν τελικά τη μισή βαλίτσα μου!

Έτσι λοιπόν είχαμε ένα καταπληκτικό αφρόλουτρο, με τη μοναδική μυρωδιά της σειράς Lipikar, το οποίο έκανε επίσης και για το κεφαλάκι του μπέμπη μας! Απροσδόκητη έκπληξη, το γεγονός ότι άρεσε ακόμα και στον άντρα μου, που γενικά προτιμά τις πιο βαριές-ανδρικές μυρωδιές!

Ιδανικό για μετά τη θάλασσα, μας άφηνε πάντα ενυδατωμένη την επιδερμίδα μας, όσο για τα παιδιά, ήταν απόλυτα φιλικό με το δέρμα τους, αλλά και με τα μαλλιά του μικρού! Όσο για την απίστευτη μυρωδιά του, ενισχύθηκε από το Lipikar γαλάκτωμα (δείτε εδώ το σχετικό post), το οποίο χρησιμοποιώ φανατικά εδώ και 2 περίπου χρόνια.

Αν του έβαζα βαθμό θα ήταν σίγουρα 10/10 γιατί ανταποκρίνεται και με το παραπάνω σε αυτό που ήθελα!

Εσείς το έχετε δοκιμάσει?
Ποια η γνώμη σας?

Περιμένω εντυπώσεις,
σας φιλώ,
Kelly
xxx

4 σχόλια:

  1. Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά ακούγεται ενδιαφέρον! Θα το έχω κατά νου το καλοκαίρι που ξηραίνεται το δέρμα με τη θάλασσα! Φιλιά Κέλλυ μου :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα Σταυρούλα μου!!
    Για καλοκαίρι νομίζω ότι είναι ιδανικό, όμως ακόμα και σε πιο χειμωνιάτικο καιρό, νιώθεις το δέρμα σου πιο ενυδατωμένο μετά το μπανιο! Αν βρεις πουθενά δείγμα δοκίμασε το οπωσδήποτε!!! Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ενδιαφέρον, δεν είχα διαβάσει ποτέ review για αυτό το προϊόν και τώρα που περιμένω μωράκι μου κίνησες την περιέργεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου καλή χρονιά & με το καλό το μωράκι σου!
      Πιστεύω ότι αξίζει να το δοκιμάσεις, ίσως σε κάποιο Φαρμακείο έχουν να σου δώσουν και δείγμα! Πάντως ό,τι έχω δοκιμάσει από τη συγκεκριμένη σειρά με έχει αφήσει απόλυτα ευχαριστημένη! Περιμένω εντυπώσεις!

      Διαγραφή

Copyright © by glamom.gr. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed By El Design